El barcelonisme ho ha tornat a fer. I és que després que el Futbol Club Barcelona anunciés que el partit que ha de jugar l’equip femení de futbol com a local a la ronda de semifinals de la UEFA Women’s Champions League, contra el Wolfsburg alemany, es disputaria novament al Camp Nou, l’afició, en només dos dies, ha fet penjar als directius el cartell de sold out en exhaurir les entrades. El Camp Nou tornarà a estar ple de gom a gom!

El Wolfsburg, un rival d’entitat

El Wolsfburg ve d’eliminar l’Arsenal als quarts amb un global de 3-1. A més, va completar una bona fase de grups, havent liderat el grup A, per davant de dos grans, la Juventus i el Chelsea, i del Servette suïs. L’equip entrenat ara per Tommy Stroot és un dels grans favorits a guanyar la competició. De fet, ja ho va fer el 2013 i el 2014, i en va ser finalista el 2018 i el 2020.

El matx es disputarà el divendres 22 d’abril. I serà quan el rècord que es va batre contra el Reial Madrid pugui quedar superat per un de nou d’aquí a dues setmanes. Passi el que passi, ha quedat demostrat el compromís de l’afició blaugrana amb un equip femení històric. Ha quedat patent que la bogeria contra el Madrid no va ser cosa d’un dia, i que no es va donar simplement per la circumstància de jugar contra l’etern rival.

El fet que el Camp Nou vagi a estar ple dos cops en menys d’un mes pel futbol femení marca un precedent. Demostra que aquesta categoria interessa més que mai. Que la gent gran està vivint el que malauradament no va poder viure fa anys, i que els infants estan creixent no només amb referents esportius masculins, sinó també femenins. Que els nens i les nenes demanen als seus pares i mares les samarretes d’Alèxia Putellas, Aitana Bonmatí i companyia.

Allò que va passar la setmana passada va ser una jornada històrica. En primer lloc, pel fet d’exhibir-se en joc i en el resultat contra el Reial Madrid. Cinc gols van clavar les dones de Jonatan Giráldez a les d’Alberto Toril, que van arribar a remuntar el golàs inicial de Mapi León. I, en segon lloc, perquè es va omplir el Camp Nou per primera vegada en la història per presenciar un partit del Barça femení i, a la vegada i encara més important, es va batre l’esmentat rècord mundial d’assistència a un partit de futbol femení.



Més notícies
Les jugadores del Barça celebren un gol | Europa Press
Es torna a desfermar la bogeria col·lectiva pel Barça femení
Notícia: Es torna a desfermar la bogeria col·lectiva pel Barça femení
Comparteix
Més de 130.000 persones han col·lapsat el web del club per intentar aconseguir una entrada per al partit contra el Wolfsburg
El Camp Nou fa un mosaic | El Món
El Barça femení bat un rècord mundial i estratosfèric
Notícia: El Barça femení bat un rècord mundial i estratosfèric
Comparteix
L'equip de Jonatan Giráldez fa història a la Champions en un Camp Nou ple de gom a gom

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa