Món Esport
Barça i Manresa, la cara; Penya i Girona, la creu

La 31a setmana de Lliga ACB ha finalitzat amb dues victòries i dues derrotes pels conjunts catalans. El Barça ha complert el senzill tràmit contra el cuer al Palau Blaugrana, mentre que el Manresa ha aconseguit un important triomf contra el València al Nou Congost. Ll’altra cara de la moneda, el Joventut de Badalona i el Bàsquet Girona, que han perdut contra Saragossa i Tenerife, respectivament.

Saragossa 87-77 Joventut

El Joventut de Badalona encadena la seva tercera derrota consecutiva a Saragossa (87-77), on ha pagat una primera part poc intensa i sense energia que ha fet que els aragonesos agafessin confiança. Els verd-i-negres han acabat el primer quart perdent només de dos punts i han sortit més agressius al segon, fins al punt de posar-se per davant. Malgrat tot, la Penya s’ha estancat i ha acabat marxant al descans perdent de 14 punts (43-29). Els màxims anotadors del conjunt català han estat Ante Tomic amb 16 Punts i Guillem Vives amb 13. Els de Carles Durán tornaran a jugar dijous vinent a Badalona contra el Baskonia.

Bàsquet Girona 72-88 Tenerife

Sense Taylor i amb Gasol tocat, els gironins podien segellar la seva estada a la Lliga ACB a Fontajau, però no han pogut fer res contra el Tenerife el dia que tenien la primera oportunitat d’assegurar-se la permanència matemàtica. Els triples han estat la clau de la victòria del Tenerife, amb un 37% d’encert (pel 22% dels locals). Faltats de concentració, els d’Aíto han arribat a l’inici del quart període amb una diferència de 23 punts per als visitants (46-69). Al final s’ha reduït a 16. Així doncs, els d’Aíto hauran d’esperar per certificar la permanència.

Dame Sarr i els jugadors del Barça celebrant | FC Barcelona
Dame Sarr i els jugadors del Barça celebrant | FC Barcelona

Barça 101-64 Fuenlabrada

El Barça ha superat sense cap inconvenient el tràmit contra el Fuenlabrada, cuer de la categoria. D’aquesta manera, els de Saras mantenen el lideratge de la Lliga ACB. Amb Higgins lesionat i donant descans a Mirotic, Vesely i Abrines, el tècnic lituà ha donat minuts als menys habituals: Oriol Paulí, Sergi Martínez, James Nnaji i el jugador del planter Dame Sarr. El màxim anotador ha estat Kyle Kuric, amb 22 punts.

Manresa 87-82 València

El València buscava a la capital del Bages una tercera victòria consecutiva que l’acosti a la setena plaça, però el Manresa ha aconseguit el triomf. D’aquesta manera, han pogut trencar la ratxa de tres derrotes consecutives i encarar la salvació en una diada realment especial al Nou Congost, ja que el club manresà ha homenatjat els jugadors que van assolir, contra tot pronòstic, el títol de Lliga ACB del 1998. Una celebració que s’ha ajuntat amb la salvació virtual de l’equip de Pedro Martínez.



Més notícies
Aficionats del Barça al Palau Blaugrana | FC Barcelona
Les penyes del Barça no viatjaran a la final four de l’Eurolliga pels preus
Notícia: Les penyes del Barça no viatjaran a la final four de l’Eurolliga pels preus
Comparteix
El paquet de viatge més les entrades surt a un preu mínim de gairebé 1.500 euros per persona
Pep Guardiola, tècnic del Manchester City | Europa Press
Cabreig monumental de Pep Guardiola amb Haaland
Notícia: Cabreig monumental de Pep Guardiola amb Haaland
Comparteix
El tècnic català del Manchester City li ha recriminat al noruec que hagi cedit un penal al seu company Gundogan
Taty Castellanos celebra un dels seus gols contra el Madrd | Girona FC
El Girona, l’ocult beneficiat de la victòria del Madrid contra Osasuna
Notícia: El Girona, l’ocult beneficiat de la victòria del Madrid contra Osasuna
Comparteix
Amb la victòria dels blancs a la final de la Copa, la 7a plaça de la Lliga donarà accés a competició europea i l'hipotètic 'Eurogirona' podria convertir-se en realitat
Lamine Yamal, jugador del Barça | FC Barcelona
La perla de la Masia torna a fer història amb un nou rècord
Notícia: La perla de la Masia torna a fer història amb un nou rècord
Comparteix
Després de debutar amb el primer equip, Lamine Yamal ha fet el mateix al Barça Atlètic de Rafa Márquez

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa