Món Esport
El Barça s’endú el Clàssic i la Penya el derbi català

El Bàsquet Girona ha estat l’única nota negativa de la vint-i-setena setmana d’una Lliga ACB que ja lidera el Barça gràcies a la gran victòria al Clàssic contra el Reial Madrid i la prèvia derrota de Baskonia a Tenerife. El Joventut de Badalona ha escalfat el conjunt gironí en el derbi català de la jornada i el Manresa, per la seva part, ha guanyat una final pel descens contra el Granada al Nou Congost.

Barça 97-82 Reial Madrid

Victòria pírrica d’un Barça que dormirà líder a la Lliga ACB després d’imposar-se amb autoritat al seu màxim rival al Palau Blaugrana, però també amb certa intranquil·litat per les lesions que han patit durant el partit Cory Higgins, Jan Vesely i Àlex Abrines. Sens dubte, una desfeta que ha sortit cara. Mirotic, Satoransky i Sanli han liderat un conjunt blaugrana que ha arribat al Clàssic amb la missió d’endur-se la victòria per col·locar-se líder gràcies a la derrota matinal del Baskonia a la pista del Tenerife.

Joventut 92 – 64 Girona

11.500 espectadors han gaudit del derbi català del cap de setmana en el qual l’equip verd-i-negre no ha donat opció al conjunt gironí. Així doncs, el Joventut ha pogut consolidar la seva sisena posició apallissant el Girona a l’Olímpic de Badalona. Els de Carles Duran han dominat tot el partit i han arribat a tenir un avantatge de 31 punts en alguns instants del segon temps. La Penya ha fet un molt bon inici d’enfrontament i, a més, s’ha beneficiat dels baixos percentatges d’encert del Girona. Kyle Guy i Harry Ellenson, amb 14 punts cadascun, han estat els màxims anotadors dels locals.

Manresa 86 – 77 Granada

Pas endavant cap a la salvació dels manresans, que s’han desfet d’un rival directe per la permanència. Així doncs, quarta victòria com a local consecutiva al Nou Congost d’un BAXI Manresa que s’escapa de les tres últimes posicions. La màxima diferència ha estat de +18 i els bagencs han pogut controlar el partit fins al final, tot i que el rival s’ha acostat fins als tres punts de diferència al darrer quart. Robinson, amb 21 punts, Harding, amb 18 i Badio, amb 15, màxims anotadors del partit.



Més notícies
Els jugadors del Barça, a Getafe | Europa Press
El Barça fa una becaina a Getafe i el Madrid li retalla dos punts (0-0)
Notícia: El Barça fa una becaina a Getafe i el Madrid li retalla dos punts (0-0)
Comparteix
L'equip de Xavi encadena tres partits sense guanyar i sense marcar
Ferran Torres i Jordi Alba, jugadors del Barça | Europa Press
Balde i Jordi Alba, per davant d’Ansu Fati i Ferran
Notícia: Balde i Jordi Alba, per davant d’Ansu Fati i Ferran
Comparteix
Contra el Getafe, Xavi ha preferit avançar Jordi Alba i Alejandro Balde abans que donar la titularitat a algun dels dos atacants
Taty Castellanos, jugador del Girona | Girona FC
Victòria convincent del Girona contra un Elx lluitador (2-0)
Notícia: Victòria convincent del Girona contra un Elx lluitador (2-0)
Comparteix
Els de Míchel han aconseguit endur-se els tres punts i s'apropen a la permanència
César Montes, jugador de l'Espanyol | RCD Espanyol
Sisena derrota consecutiva d’un Espanyol en caiguda lliure (3-1)
Notícia: Sisena derrota consecutiva d’un Espanyol en caiguda lliure (3-1)
Comparteix
El conjunt perico ha tornat a veure's superat, en aquest cas, al camp del Reial Betis

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa