Món Esport
El Barça fa una becaina a Getafe i el Madrid li retalla dos punts (0-0)

Jugar un diumenge a les 16:15 a Getafe no és una idea especialment atractiva. Tot i això, tampoc no era necessari que els jugadors del Futbol Club Barcelona, professionals excessivament ben pagats, ho demostressin d’una manera tan flagrant. Els blaugranes han protagonitzat un partit soporífer al Coliseum Alfonso Pérez i no han pogut passar de l’empat a zero. El més preocupant és que és el tercer partit consecutiu que el Barça no pot guanyar i que no pot marcar ni un gol. L’única nota positiva és que els culers tenen un gran avantatge a la Lliga i, tot i que el Madrid ha retallat dos punts després d’aquesta jornada, els de Xavi Hernández encara en guarden onze de distància.

La crònica del Getafe-Barça

El partit del Barça a Getafe s’ha presentat soporífer des del primer moment. L’hora i el rival no ajudaven, però els blaugranes tampoc no han fet cap esforç per treure’s la son de les orelles. Poques ganes i moltes imprecisions, com per exemple una pilota que li ha arribat a Robert Lewandowski en posició de rematada clara i el davanter polonès no ha pogut ni colpejar la pilota. El Getafe, per la seva banda, tampoc no ha generat gaire perill.

L’ocasió més clara de la primera part ha estat, sense dubte, una doble oportunitat del Barça que ha acabat de la mateixa manera: la pilota al pal. Ter Stegen ha fet un servei molt llarg, Lewandowski ha deixat passar la pilota, Raphinha ha rebut sol i ha encarat David Soria, però la seva rematada ha impactat contra la fusta. Balde, que avui jugava d’extrem, ha caçat el rebot i semblava que havia de marcar tant sí com no. El seu xut, però, també ha acabat al pal. També destaca la lesió de Sergi Roberto, que ha hagut de marxar amb molèsties.

Koundé, a Getafe | Europa Press
Koundé, a Getafe | Europa Press

La segona meitat s’ha desenvolupat d’una manera molt semblant a la primera. Molt poqueta cosa de tots dos equips. Es pot parlar d’una rematada de Lewandowski que ha marxat fregant el pal, després d’una bona centrada de Jordi Alba. Cap al minut setanta, el Barça ha intentat despertar. Raphinha ha tingut una bona ocasió amb un xut llunyà i potent que David Soria ha enviat a córner amb una gran aturada. Ansu Fati i Ferran Torres, que han entrat a la segona part, tampoc no han pogut fer res per sacsejar el partit. Empat en un duel per oblidar.



Més notícies
Raphinha, jugador del Barça | FC Barcelona
DIRECTE | Getafe-Barça de Lliga (0-0)
Notícia: DIRECTE | Getafe-Barça de Lliga (0-0)
Comparteix
Segueix els comentaris en directe del partit entre el Getafe i el Barça corresponent a la vint-i-novena jornada de Lliga
Ferran Jutglà celebrant un gol amb el Bruges | Club Brugge
El Barça podria fer caixa amb Ferran Jutglà
Notícia: El Barça podria fer caixa amb Ferran Jutglà
Comparteix
El club blaugrana es va reservar el 10% de plusvàlua d'una futura venda quan el va traspassar per 5 milions d'euros al Bruges l'estiu passat
César Montes, jugador de l'Espanyol | RCD Espanyol
Sisena derrota consecutiva d’un Espanyol en caiguda lliure (3-1)
Notícia: Sisena derrota consecutiva d’un Espanyol en caiguda lliure (3-1)
Comparteix
El conjunt perico ha tornat a veure's superat, en aquest cas, al camp del Reial Betis
Taty Castellanos, jugador del Girona | Girona FC
Victòria convincent del Girona contra un Elx lluitador (2-0)
Notícia: Victòria convincent del Girona contra un Elx lluitador (2-0)
Comparteix
Els de Míchel han aconseguit endur-se els tres punts i s'apropen a la permanència

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Culer emprenyat. a abril 16, 2023 | 19:09
    Culer emprenyat. abril 16, 2023 | 19:09
    Vist com van les coses, potser seria milllor fer una esbandida general i començar de zero.
  2. Icona del comentari de: Corruptos bastardos. a abril 17, 2023 | 00:31
    Corruptos bastardos. abril 17, 2023 | 00:31
    Una minoría fácilmente identificable.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa