Món Esport
El Barça s’emporta el derbi català a Manresa i el Joventut guanya a Vitòria

La darrera jornada de la fase regular de l’ACB ens ha deixat un derbi català per culminar una temporada on FC Barcelona, Joventut de Badalona i BAXI Manresa s’han classificat per jugar les eliminatòries per guanyar el títol de lliga. El Barça ha guanyat el derbi contra el Manresa a ‘El Nou Congost‘ consolidant-se encara més en la primera posició de la classificació, mentre que el BAXI Manresa, tot i perdre ha acabat la temporada en una merescuda setena posició i empatat a victòries amb Baskonia, que ha caigut al seu pavelló contra un Joventut que ha utilitzat la veterania dels seus jugadors per acabar la temporada en la quarta posició.

El derbi català, Manresa 80-94 Barça

L’equip dirigit per Sarunas Jasikevicius, primer entrenador del Barça de bàsquet, començava la darrera jornada sabent que tot i perdre el partit acabaria la temporada com a primer gràcies al matalàs de dues victòries que tenien sobre el seu perseguidor, el Reial Madrid. Però, tot i això, han sortit a fer un gran partit per arrodonir una de les millors temporades d’un equip que encara optant al triplet després de guanyar La Copa i classificar-se com a primer per la ‘Final Four’ de l’Eurolliga com també ha fet a la lliga ACB.

Els jugadors més destacats de l’equip blaugrana han estat l’escolta argentí Nico Laprovittola, que ha anotat 20 punts (3/4 en triples), i el jove base lituà Rokas Jokubaitis, amb 11 punts i 6 rebots.

Per altra banda, el Baxi Manresa ha acabat la primera meitat del partit pel davant, però la ratxa anotadora del Barça al tercer període (30 punts) i al quart (31 punts), han acabat decidint el partit pel conjunt visitant. No obstant això, ‘El Nou Congost’ ha animat fins al final deixant una imatge pel record del club, donant les gràcies als jugadors locals per la temporada que han realitzat aquest any, i en un moment on venien de perdre la final de la Basketball Champions League contra el Tenerife.

Baskonia 81-89 Penya

El Joventut de Badalona ha assolit una victòria que permet a l’equip de Carles Durán certificar una quarta plaça molt lluitada pels de Badalona. El Joventut ha fet un partit molt complet, guanyant el partit des del primer quart fins al final per tancar una temporada molt bona. Els verds-i-negres han destacat gràcies a la veterania de dos jugadors com Pau Ribas, amb 19 punts (4 triples) i 5 assistències i Ante Tomic, que ha anotat 24 punts i ha capturat 6 rebots durant el partit.

Els encreuaments pel PlayOff

Un cop acabada la fase regular, comencen les eliminatòries dels vuit equips classificats pel PlayOff on lluitaran per guanyar el títol de l’ACB. FC Barcelona(1r) vs. Gran Canaria(8è); Reial Madrid(2n) vs. BAXI Manresa; València Basket(3r) vs. Bitci Baskonia(6è); i Joventut de Badalona(4t) vs. Lenovo Tenerife(5è).



Més notícies
Sarunas Jasikevicius dona instruccions als seus jugadors | FC Barcelona
El bàsquet català, entre victòries convincents i derrotes decebedores
Notícia: El bàsquet català, entre victòries convincents i derrotes decebedores
Comparteix
El Barça i el Manresa han aconseguit triomfs de mèrit, però la Penya ha presentat una mala imatge a l'Olímpic
L'afició del Manresa, a Miribilla | Europa Press
Al Manresa se li escapa el somni europeu, però la seva afició fa història
Notícia: Al Manresa se li escapa el somni europeu, però la seva afició fa història
Comparteix
L'equip del Bages ha perdut la final de la Basketball Champions League contra el Tenerife (87-98)
Jugadors del Manresa | Europa Press
El Manresa fa història i es classifica per a la seva primera final europea
Notícia: El Manresa fa història i es classifica per a la seva primera final europea
Comparteix
El Manresa guanya un partit molt complicat tàcticament que no s'ha decidit fins el darrer quart i jugarà la seva primera final europea aquest diumenge contra Lenovo Tenerife.
Sarunas Jasikevicius, entrenador del Barça | Europa Press
Jasikevicius guia el Barça a la segona ‘final four’ consecutiva (81-72)
Notícia: Jasikevicius guia el Barça a la segona ‘final four’ consecutiva (81-72)
Comparteix
Els blaugranes han derrotat el Bayern de Munic en el cinquè partit dels quarts de final amb un Palau vestit de gala

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa