El Barça continua intractable a l’Eurolliga (82-70)

El Barça segueix liderant amb solvència l’Eurolliga i la seva darrera víctima ha estat l’Estrella Roja. L’equip blaugrana ha superat el conjunt serbi per 82-70 en un partit que s’ha decidit a la primera meitat. Nikola Mirotic ha estat el màxim anotadora de l’equip blaugrana amb dinou punts.

El partit ha començat amb alguns problemes per a l’equip de Jasikevicius, que ha perdut diverses pilotes als primers compassos del duel i ha arribat a la meitat del primer quart perdent per 8-11. Tot i això, Mirotic, amb 13 punts al període inicial, ha liderat un parcial de 14-4 a favor dels locals que ha permès als culers acabar el primer temps amb set punts d’avantatge. Els catalans han aconseguit ampliar la seva renda fins als divuit dígits abans de l’equador del segon quart i han mantingut aquest ampli marge fins al descans, al qual s’ha arribat amb un marcador de 47-32.

El Barça no ha tingut massa problemes al segon temps, on ha arribat a guanyar per 23 punts. L’Estrella Roja ha donat un petit ensurt als blaugranes quan ha escurçat la diferència fins als set dígits gràcies a onze punts seguits d’Ivanovic. Tot i això, els barcelonistes han mantingut el seu encert en atac i no han vist perillar la victòria en cap moment.

La Penya més ‘Feliz’

El Joventut de Badalona es va imposar al Gran Canària en un partit ajornat de l’ACB (82-75). Els verd-i-negres van començar a encarrilar el partit amb un parcial de 16-6 abans del descans que va desequilibrar un enfrontament que estava sent molt ajustat (38-27). L’equip de Carles Duran va arribar a guanyar per divuit punts durant el tercer quart. No obstant això, els canaris van trobar a l’últim quart l’encert exterior que no havien tingut durant tot el duel. La distància a l’electrònic es va escurçar fins als quatre punts quan quedaven menys de dos minuts. Però la Penya va acabar assegurant el triomf gràcies a dues cistelles seguides d’Andrés Feliz que van ampliar l’avantatge local fins als nou dígits. Aquest jugador va ser el màxim anotador badaloní amb quinze punts.

Gavi i Karim Benzema, durant el clàssic de la primera volta de Lliga, al Camp Nou | Europa Press