Món Esport
Dest, lesionat: què té i quants partits estarà de baixa

El Futbol Club Barcelona va eliminar ahir el Galatasaray amb una remuntada de prestigi. Si bé l’equip entrenat per Domènec Torrent no és un dels grans d’Europa, l’escenari sí que era molt exigent. Els blaugranes es van trobar amb un resultat advers en l’equador del primer temps, i en un estadi amb un ambient infernal. Llavors, la victòria ha deixat moltes notícies bones: la capacitat de reacció blaugrana, l’actuació estel·lar de Pedri González, el fet que Pierre-Emerick Aubameyang continuï en estat de gràcia de cara a gol o els bons partits d’Ousmane Dembélé i Frenkie de Jong. Tot i això, també en va deixar una de dolenta.

I és que pràcticament en l’inici de la segona part, després d’una acció defensiva transcendental, Sergiño Dest va lesionar-se. Immediatament va demanar el canvi, en estar molt dolorit, i Ronald Araujo va ocupar la seva posició. Ara, el club ha fet públic de què es tracta la lesió, i quin abast tindrà.

Lesió al bíceps femoral de la cuixa esquerra

En un comunicat, el Barça ha expressat que Dest ha patit una lesió al bíceps femoral de la cuixa esquerra. Si bé han recalcat que “l’evolució marcarà la seva disponibilitat” i per tant es desconeix oficialment quant temps estarà fora dels terrenys de joc, els precedents d’aquestes lesions solen girar en torn a les tres setmanes de baixa.

Això no suposa un drama pels partits de Lliga, ja que Xavi podrà continuar comptant amb un Dani Alves descansat i en molt bona forma. Dest es perdrà, això sí, dos partits importantíssims: el clàssic, contra el Reial Madrid, i la visita del Sevilla al Camp Nou. Dos partits contra el primer i el segon classificat. A més, arribarà molt just de cara a l’eliminatòria de quarts de final contra l’Eintracht de Frankfurt, en la qual sí que no hi podrà ser Alves en no estar inscrit a la competició europea. L’anada d’aquesta, disputada a Alemanya, es juga en tot just tres setmanes. Per tant, l’estatunidenc podria perdre-se-la.

En aquesta tessitura, Xavi podria alinear com a lateral dret Araujo o, sinó, Óscar Mingueza. En canvi, en el partit de tornada, el 14 d’abril al Camp Nou, Dest podria estar ja recuperat i preparat. El lateral dret blaugrana ha compartit avui una piulada a Twitter en la qual expressa que està “feliç per la victòria d’ahir, però realment decebut per sortir-ne amb una lesió als isquiotibials. Treballaré dur per tornar el més aviat possible”.



Més notícies
Els jugadors del Barça celebren un gol | Europa Press
El Barça té un motiu de pes per venjar-se del Frankfurt i apallissar-lo
Notícia: El Barça té un motiu de pes per venjar-se del Frankfurt i apallissar-lo
Comparteix
Els alemanys van fer burla dels blaugranes després del 2-8 contra el Bayern de Munic a Lisboa
El trofeu de l'Europa League, durant el sorteig | UEFA
El Frankfurt, rival del Barça als quarts de l’Europa League
Notícia: El Frankfurt, rival del Barça als quarts de l’Europa League
Comparteix
L'eliminatòria es disputarà entre el 7 i el 14 d'abril

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa