Món Esport
El Barça té un motiu de pes per venjar-se del Frankfurt i apallissar-lo

L’eliminatòria quarts de final de la UEFA Europa League entre el Futbol Club Barcelona i l’Eintracht de Frankfurt és inèdita en qualsevol competició europea. Els alemanys no són un equip habitual de la Champions, el torneig que acostuma a jugar el Barça, si bé s’ha de destacar que van arribar a una final de la Copa d’Europa l’any 1960. En qualsevol cas, ningú no diria que existeix cap mena de tradició o rivalitat entre tots dos conjunts, però resulta que un fet d’ara fa un any i mig sí que ha generat tensió entre tots dos clubs a l’hora de creuar-se a l’Europa League.

Tot es remunta a una piulada del Frankfurt de 2020

El mes d’octubre de 2020 l’Eintracht de Frankfurt, sense tenir-ne cap necessitat, va publicar una piulada fent burla del Barça i posant el dit a una ferida amb la qual no hi tenia res a veure. El club alemany va caure golejat per cinc gols a zero per part del Bayern de Munic i, tot i aquest resultat tan dolorós, el Frankfurt encara va tenir esma de recordar-se del Barça i va escriure el següent: “Hem caigut contra els campions d’Europa per menys gols que el Barça”. Evidentment, feien referència a la dolorosíssima derrota als quarts de final de la Champions de 2020 a la bombolla sanitària de Lisboa contra el Bayern de Munic. Quan van veure que havien generat molt enrenou, van intentar rectificar de la següent manera: “Deixeu-nos ser optimistes. El Barça encara és molt bo. Abraçades a tothom”.

Els culers apel·len l’esperit de revenja de l’equip

Com no podia ser d’una altra manera, el barcelonisme ha reaccionat de forma implacable a les xarxes socials contra el club alemany. Desenes de milers de persones han citat aquesta piulada per fer-hi referència i s’han dirigit directament al Barça i als seus jugadors per recordar-los aquesta falta de respecte i demanar-los que ara no tinguin pietat del Frankfurt. Si arribar a les semifinals de l’Europa League no era motivació suficient, els futbolistes blaugranes tenen ara un motiu de pes per anar a totes contra els alemanys.



Més notícies
El trofeu de l'Europa League, durant el sorteig | UEFA
El Frankfurt, rival del Barça als quarts de l’Europa League
Notícia: El Frankfurt, rival del Barça als quarts de l’Europa League
Comparteix
L'eliminatòria es disputarà entre el 7 i el 14 d'abril
El trofeu de la Champions, durant el sorteig | UEFA Champions League
Rival difícil per al Madrid a la Champions, sempre que la guerra ho permeti
Notícia: Rival difícil per al Madrid a la Champions, sempre que la guerra ho permeti
Comparteix
Els blancs s'han creuat amb el Chelsea londinenc, sancionat per la relació de Roman Abramóvitx amb Vladimir Putin

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Culé a març 18, 2022 | 18:06
    Culé març 18, 2022 | 18:06
    Em sembla molt bé que el Barça es vulgui revenjar de la burla. Però jo em vaig sentir avergonyit de la panadera....

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa