Món Esport
Rival difícil per al Madrid a la Champions, sempre que la guerra ho permeti

El Reial Madrid ha tingut una sort relativa en el sorteig dels quarts de final de la UEFA Champions League que s’ha celebrat aquest divendres a Nyon, Suïssa. Els blancs s’enfrontaran al Chelsea londinenc, un equip que, a priori, hauria de ser molt fort, però la invasió russa a Ucraïna està perjudicant de mala manera. El seu propietari, l’oligarca rus Roman Abramóvitx, ha estat sancionat per la seva relació d’amistat amb Vladimir Putin i el Chelsea se n’ha ressentit de valent. El club no podrà ni fitxar, ni vendre, ni renovar futbolistes el pròxim mercat, mentre que actualment no pot vendre entrades o abonaments i fins i tot podria jugar tots els seus partits a porta tancada. A més a més, les operacions econòmiques del Chelsea estan bloquejades de forma gairebé íntegra i estan tenint problemes fins i tot per desplaçar-se en els partits fora de casa. Per tant, el conjunt que ve de guanyar la Champions i d’eliminar el Madrid la passada temporada, es troba en una situació molt delicada i futbolistes com N’Golo Kanté, Romelu Lukaku o Jorginho no fan tanta por, perquè el conjunt londinenc està en una situació molt inestable a causa de la guerra.

Guardiola i Simeone, dos estils oposats

D’altra banda, al Manchester City de Pep Guardiola li ha tocat un rival que sobre el paper hauria de ser inferior, però que és extremadament incòmode. Es tracta de l’Atlètic de Madrid del Cholo Simeone, Antoine Griezmann, Joao Félix, Luis Suárez i companyia. Si bé els matalassers estan fent una molt mala temporada en les competicions estatals, el seu rendiment a la Champions és diferent i justament venen d’eliminar el Manchester United de Cristiano Ronaldo. A més a més, entre Guardiola i Simeone xoquen dues maneres d’entendre el futbol radicalment oposades.

Eliminatòries més decidides

El Vila-real d’Unai Emery, que va destrossar la Juventus de Torí als vuitens de final, tindrà un rival que els serà gairebé impossible de superar, com és el totpoderós Bayern de Munic. Tot i això, els groguets es troben en un gran estat de forma i no es descarta que puguin donar la gran sorpresa al gegant alemany. També seria una sorpresa si el Benfica aconseguís superar el Liverpool en la darrera eliminatòria d’aquests quarts de final de la Lliga de Campions de la temporada 2021-2022. La sensació general és que hi ha quatre caps de sèrie que haurien de passar, com són Chelsea, City, Bayern i Liverpool, però també s’han de tenir en compte tots els detalls i asteriscos que s’han comentat.



Més notícies
Mohamed Salah, jugador del Liverpool | Europa Press
Salah es converteix en una alternativa real a Haaland
Notícia: Salah es converteix en una alternativa real a Haaland
Comparteix
Malgrat que serà una operació molt complicada econòmicament, el davanter egipci està disposat a fitxar pel Barça
Karim Benzema celebra un gol | Europa Press
Dia de la marmota i nit de Benzema (3-1)
Notícia: Dia de la marmota i nit de Benzema (3-1)
Comparteix
El davanter posa, amb un hat-trick, l'equip francès al seu lloc, en una remuntada apoteòsica

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa