Món Esport
Salah es converteix en una alternativa real a Haaland

El Futbol Club Barcelona ja ha descartat el fitxatge d’Erling Braut Haaland, que anirà al Reial Madrid segons la premsa madrilenya i al Manchester City segons la premsa anglesa. En tot cas, aquest serial ja no és important per al Barça, sobretot després que el vicepresident econòmic Eduard Romeu hagi deixat clar que les xifres d’aquest fitxatge són inassumibles per a l’entitat blaugrana. Cal tenir en compte que en les darreres filtracions s’ha parlat d’un possible pagament de 130 milions d’euros del Madrid al Borussia Dortmund, quan la clàusula de rescissió de Haaland és de 75 milions. A partir d’aquí també s’haurien de tenir en compte les primes per al jugador i per al seu representant, Mino Raiola, i el salari del futbolista. El Barça va aconseguir uns 250 milions per a tota aquesta operació, però des de Madrid ja es parla que Florentino Pérez en podria haver reunit fins a 350 i la batalla entre blancs i citizens sembla lluny d’acabar.

Les alternatives a Haaland

Així doncs, el Barça ja ha deixat de pensar en Haaland i busca alternatives. Hi ha opcions low cost, però després de l’acord amb Spotify i del més que probable pacte amb CVC, el president Joan Laporta vol portar una estrella al club culer. Han sorgit tres noms que són oportunitats relatives de mercat. Les dues primeres són Robert Lewandowski, que ja és gran (33 anys) i no dona mostres de voler renovar amb el Bayern de Munic, i Romelu Lukaku, que podria sortir del Chelsea aprofitant la crisi del club londinenc per les sancions interposades al seu propietari, Roman Abramóvitx, per la invasió de Rússia a Ucraïna i la seva amistat amb Vladimir Putin.

Salah, la millor opció

Tanmateix, la que està començant a agafar força és la tercera via: Mohamed Salah. El davanter egipci de 29 anys del Liverpool és actualment un dels jugadors més en forma del món. Tot i això, acaba contracte amb el seu equip l’any 2023 i tot indica que no renovarà. D’aquesta manera, el Liverpool l’hauria de traspassar aquest estiu per treure-li algun rendiment econòmic. Segons apunta la premsa esportiva barcelonina, Salah hauria mostrat el seu interès a venir al Barça. L’operació també es presenta com a complicada, però sense la competència amb clubs com el Madrid o el City, Laporta tindrà alguna opció d’incorporar-lo.



Més notícies
Erling Haaland, futbolista del Borussia Dortmund | Europa Press
El Barça pren una decisió final sobre Haaland
Notícia: El Barça pren una decisió final sobre Haaland
Comparteix
El vicepresident econòmic del club es pronuncia sobre els rumors pel noruec
César Azpilicueta, en arxiu | Europa Press
Les dues grans incògnites del Barça al mercat de fitxatges
Notícia: Les dues grans incògnites del Barça al mercat de fitxatges
Comparteix
El club blaugrana ja ha tancat algunes operacions, però encara li queda molta feina per fer

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa