Món Esport
El Frankfurt, rival del Barça als quarts de l’Europa League

L’Eintracht de Frankfurt serà el rival del Futbol Club Barcelona als quarts de final de l’Europa League, segons ha determinat el sorteig de la UEFA que s’ha celebrat aquest divendres a Nyon. L’anada es disputarà a Alemanya el dia 7 d’abril, mentre que la tornada serà al Camp nou el dia 14 del mateix mes, és a dir, una setmana més tard. En cas que els blaugranes superin l’eliminatòria, els tocarà jugar les semifinals contra el guanyador de l’enfrontament entre West Ham i Olympique de Lió. Per tant, aquest és l’últim sorteig de l’Europa League, ja que el camí ha quedat definit fins a la final.

L’Eintracht de Frankfurt, un rival assequible

Es pot considerar que el Barça ha tingut bastanta sort. Si bé és cert que l’Eintracht de Frankfurt ha estat sensacional als vuitens de final i ha eliminat el Reial Betis, que era considerat un dels favorits, es tracta del novè classificat de la Bundesliga alemanya. Cap dels noms de la seva plantilla és especialment destacat i ningú no pot fer ombra als jugadors de Xavi Hernández. Filip Kostic, Evan N’Dicka, Daichi Kamada i el porter Kevin Trapp són els millors jugadors del Frankfurt, però tampoc no són futbolistes que el Barça hagi de témer especialment. El somriure de Jordi Cruyff, enviat del Futbol Club Barcelona a aquest sorteig, quan ha vist la sort del seu equip demostra que l’entitat culer se sent còmode amb aquesta eliminatòria.

El camí del Barça fins a la gran final de l’Europa League

Més enllà dels emparellaments Frankfurt-Barça i West Ham-Lió, cal destacar que hi ha un xoc que podria ser perfectament de la Champions, com és l’Atalanta-Leipzig, mentre que l’eliminatòria entre el Sporting de Braga i el Glasgow Rangers és la que es projecta com a menys atractiva per a l’espectador neutral. El Barça només es podria creuar amb un d’aquests quatre equips en una hipotètica final. Cal recordar que aquest darrer partit de la competició es jugarà a Sevilla el dia 18 de maig a les 21:00h a l’estadi Ramón Sánchez Pizjuán. Irònicament, els dos equips sevillans han caigut a la pròrroga dels vuitens de final quan eren dels millors conjunts del quadre.



Més notícies
El trofeu de la Champions, durant el sorteig | UEFA Champions League
Rival difícil per al Madrid a la Champions, sempre que la guerra ho permeti
Notícia: Rival difícil per al Madrid a la Champions, sempre que la guerra ho permeti
Comparteix
Els blancs s'han creuat amb el Chelsea londinenc, sancionat per la relació de Roman Abramóvitx amb Vladimir Putin
Jugadors del Barça celebren un gol | FC Barcelona
Pedri i Xavi discrepen sobre el favoritisme del Barça a l’Europa League
Notícia: Pedri i Xavi discrepen sobre el favoritisme del Barça a l’Europa League
Comparteix
Opinions contràries entre el jugador i l'entrenador després de la remuntada a Istanbul

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa