Món Esport
Equipacions alternatives sense precedents al clàssic de diumenge

El Món va explicar ahir la notícia que va avançar el periodista Gerard Romero en el seu canal de Twitch, Jijantes FC. El primer equip masculí del Futbol Club Barcelona saltarà al Santiago Bernabeu i jugarà el clàssic amb la tercera equipació: la de la senyera. Ho farà a petició del president, Joan Laporta, com a nova mostra del compromís del club amb el país.

Tot i que entre el barcelonisme existeix el mite que és una equipació que duu mala sort, cal recordar que és la que va fer servir l’equip per derrotar l’Athletic Club en la final de la Copa de la temporada passada, per 4-0, o en l’exhibició a Nàpols d’enguany, en un partit que va acabar amb un 2-4 al marcador.

Jordi Alba, amb l’equipació de la senyera | Europa Press

Després, s’ha fet pública una nova notícia en clau d’equipacions. I és que el Reial Madrid en farà servir una d’inèdita. Concretament, vestirà de color negre. Ho farà amb una equipació nova, similar a la segona equipació que va tenir la temporada 2014/2015, i per commemorar el 120è aniversari del club. I també servirà per celebrar el vintè aniversari de la col·laboració entre l’estilista japonès Yohji Yamamoto i la marca Adidas, que vesteix el Reial Madrid.

Llavors, el club presidit per Florentino Pérez aprofitarà el matx amb més seguiment mediàtic de la temporada per presentar els colors foscos. Serà el segon cop en els últims anys que el Madrid jugui un clàssic amb una samarreta alternativa. I és que ja ho va fer en l’anada de la Supercopa contra el Barça d’Ernesto Valverde, l’estiu del 2017, vestint un uniforme turquesa al Camp Nou.

Karim Benzema, amb l’equipació que farà servir el Madrid al clàssic | Reial Madrid

Per tant, el clàssic del pròxim diumenge 20 de març tindrà uns colors gens habituals. Si tots dos equips històricament han jugat el partit dels partits amb les seves indumentàries clàssiques, la blaugrana i la blanca, ara ho faran uns amb una groga i els altres amb una negra. Serà un clàssic molt especial, ja que el Santiago Bernabéu en presenciarà un per primer cop des del confinament arran la pandèmia de la Covid-19, l’any 2020.

La temporada passada, el que va jugar el Madrid de local, es va disputar a l’estadi del seu filial, l’Alfredo di Stéfano, ja que el Bernabéu estava en obres. Es va disputar sense públic, encara per les conseqüències de la pandèmia. I el Barça també va fer servir una equipació alternativa: una blaugrana però amb ratlles grogues, que simbolitzen la senyera. Tant el primer com el segon partit esmentat van acabar en derrota blaugrana. Però com diuen alguns, la tercera és la bona.



Més notícies
Gerard Piqué, amb la selecció espanyola | Europa Press
Impactants declaracions de Luis Enrique sobre Piqué i la selecció espanyola
Notícia: Impactants declaracions de Luis Enrique sobre Piqué i la selecció espanyola
Comparteix
El seleccionador espanyol ha obert la porta a un possible retorn de Piqué a 'La Roja'
Sergiño Dest, jugador del Barça | Europa Press
Dest, lesionat: què té i quants partits estarà de baixa
Notícia: Dest, lesionat: què té i quants partits estarà de baixa
Comparteix
Xavi va haver de retirar del camp l'estatunidenc en la segona meitat del matx contra el Galatasaray

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa