Món Esport
Impactants declaracions de Luis Enrique sobre Piqué i la selecció espanyola

El tècnic asturià de la selecció espanyola de futbol masculí, Luis Enrique Martínez, ha obert la porta a un possible retorn de Gerard Piqué, central català del Futbol Club Barcelona, a La Roja. El defensa blaugrana va abandonar la selecció per voluntat pròpia després del Mundial de Rússia de 2018 i des d’aleshores no s’havia parlat gaire d’un possible retorn, tot i que sí que hi havia hagut algun rumor.

Tanmateix, Luis Enrique, preguntat al respecte i de cara al pròxim Mundial, el que es jugarà a Qatar el mes de desembre vinent, no ha desmentit aquesta opció, sinó que l’ha tingut en molta consideració i això ha activat totes les alarmes: “És un jugador espanyol i compleix amb els requisits. Si ell vol i té ganes, podria tornar”. D’aquesta manera, l’entrenador asturià deixa clar que ell compta amb el futbolista que va entrenar entre 2014 i 2017 al Barça i que la decisió final estarà en mans del jugador. Piqué, de moment, no ha dit res al respecte, però sí que va parlar-ne en una conversa amb Ibai Llanos i tampoc no ho va descartar.

Luis Enrique, sobre el retorn de la selecció espanyola a Catalunya

D’altra banda, cal recordar que en la pròxima aturada de compromisos internacionals, on La Roja jugarà partits amistosos, hi haurà el retorn de la selecció espanyola a Catalunya després de divuit anys. Luis Enrique també n’ha parlat en la roda de premsa on ha valorat la seva convocatòria, però les seves paraules no han estat especialment interessants: “No em vull posar en temes polítics. Qualsevol lloc d’Espanya és bo per a la selecció i això val per a Barcelona o per a qualsevol altra ciutat”. Concretament, el dia 26 de març tindrà lloc el duel entre La Roja i Albània a l’RCDE Stadium de Cornellà-El Prat.



Més notícies
Luis Enrique, Pep Guardiola, Xavi i Unzué en la presentació del documental 'Vivir valELA pena' | Europa Press
Luis Enrique fa un gran favor al seu bon amic Xavi Hernández
Notícia: Luis Enrique fa un gran favor al seu bon amic Xavi Hernández
Comparteix
El seleccionador espanyol dona descans a Sergio Busquets en la pròxima aturada de compromisos internacionals
Gerard Piqué, jugador del Barça | Europa Press
Piqué, fidel a una possible superstició blaugrana
Notícia: Piqué, fidel a una possible superstició blaugrana
Comparteix
El català emula Ronaldinho i Neymar en la foto oficial del primer equip masculí del Barça

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Vendetta a març 18, 2022 | 21:15
    Vendetta març 18, 2022 | 21:15
    Un colon, y un botiflers de merda res de nou y dels de cornella res de nou a segona o desapareixa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa