Món Esport
El Barça fa els deures a última hora i la Penya avança el Manresa

Els equips catalans han saldat la jornada d’aquest cap de setmana a la Lliga ACB amb dues victòries i una derrota. El Joventut de Badalona es va imposar dissabte a la pista del Casademont Saragossa i el Barça ha guanyat al camp del Morabanc Andorra aquest diumenge. La mala notícia ha estat protagonitzada pel Manresa, que va perdre davant l’Obradoiro.

La Penya li pispa el tercer lloc al Manresa

El BAXI Manresa i el Joventut de Badalona arribaven empatats a victòries a aquest cap de setmana, però els manresans ocupaven la tercera posició perquè la seva diferència entre els punts a favor i en contra que acumulen durant la Lliga era superior a la dels badalonins. No obstant això, la Penya ha aprofitat l’ensopegada del conjunt del Bages en aquesta jornada per assolir la tercera posició.

Els manresans van perdre a la pròrroga a la pista de l’Obradoiro per 98-91. L’equip de Pedro Martínez va forçar el període extra gràcies a una cistella de Sima quan faltaven 17 segons i a un tap de Moneke a l’última possessió dels gallecs. No obstant això, els locals es van acabar imposant a la pròrroga. Hores després, el Joventut de Badalona va escalar fins al tercer lloc de la taula en superar el Casademont Saragossa per 63-77 en un partit que el conjunt de Carles Duran va resoldre a l’últim quart gràcies a un parcial d’11-21. Manresa i Penya s’enfrontaran la setmana vinent, concretament, el dissabte 9 d’abril a les 20:45 hores al Nou Congost. L’equip del Bages arribarà cinquè a aquest duel perquè el València també l’ha avançat a la classificació.

Victòria del Barça a Andorra amb un recital al darrer quart

El Barça ha guanyat a la pista de l’Andorra per 74-86. L’equip de Sarunas Jasikevicius no ho ha tingut gens fàcil per obtenir el triomf. De fet, no ha aconseguit trencar el partit fins a l’últim quart, quan ha protagonitzat un parcial de 4-17 que ha deixat sense cap opció al conjunt local. Els màxims anotadors del conjunt blaugrana han estat Dante Exum i Kyle Kuric amb 14 punts. El conjunt blaugrana continua líder de l’ACB.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del Barça | FC Barcelona
Xavi es trobarà amb un jugador que vol fitxar
Notícia: Xavi es trobarà amb un jugador que vol fitxar
Comparteix
Joules Koundé, objectiu del tècnic blaugrana, visita el Camp Nou aquest diumenge
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Els compromissaris del Barça brinden un nou èxit a Joan Laporta
Notícia: Els compromissaris del Barça brinden un nou èxit a Joan Laporta
Comparteix
Els socis del Barça han aprovat l'acord de patrocini entre el club blaugrana i Spotify

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa