Món Esport
Xavi es trobarà amb un jugador que vol fitxar

El Barça s’enfronta al Sevilla aquest diumenge a les 21:00 hores al Camp Nou. El conjunt andalús compta amb un jugador que agrada molt a l’entrenador blaugrana, Xavi Hernández. Segons el diari Sport, el tècnic culer està molt interessat en el fitxatge de Jules Koundé, defensa francès que juga a l’equip sevillista des de fa tres temporades. Per tant, l’egarenc tindrà l’oportunitat de veure en directe i analitzar un dels jugadors que més desitja tenir al seu equip.

És molt difícil que vesteixi de blaugrana

El FC Barcelona no ho tindrà gens fàcil en cas que vulgui incorporar Koundé el pròxim estiu. El central gal té contracte amb el Sevilla fins al 2024 i el club andalús ha refusat ofertes molt importants per aquest futbolista. La directiva sevillista ha deixat clar en tot moment que l’equip que vulgui fitxar el defensa francès ha de pagar la seva clàusula de rescissió que és de 80 milions d’euros.

Sense cap dubte, Joules Koundé seria un fitxatge molt interessant pel Barça. De moment, el club blaugrana ja ha tancat la incorporació d’un defensa de cara a la temporada vinent. És el cas d’Andreas Christensen, jugador del Chelsea. No obstant això, Xavi Hernández vol disposar d’una peça més a la seva línia defensiva i el defensa del Sevilla seria el perfil ideal, ja que ha rendit a un gran nivell tant a la Lliga com a la Champions League.

Joules Koundé va arribar a l’elit del futbol a la temporada 2017/18 jugant al Girondins de Burdeos, club on es va formar com a esportista. Després de dues temporades molt bones a França, el Sevilla va pagar vint milions d’euros per fitxar aquest defensa. Des de la seva arribada a la capital andalusa, el gal ha estat titular indiscutible i ha ajudat el seu equip a guanyar una Europa League i classificar-se per la Champions League durant dues temporades seguides. Una altra característica que fa de Joules Koundé un jugador molt atractiu és la seva polivalència, ja que també pot jugar de lateral dret. La banda dreta de la defensa és una posició que vol reforçar el Barça perquè els dos jugadors dels quals disposa Xavi en aquesta demarcació són Alves, que té 38 anys, i Dest, que sembla que marxarà de la Ciutat Comtal a l’estiu.



Més notícies
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Els compromissaris del Barça brinden un nou èxit a Joan Laporta
Notícia: Els compromissaris del Barça brinden un nou èxit a Joan Laporta
Comparteix
Els socis del Barça han aprovat l'acord de patrocini entre el club blaugrana i Spotify
Alves i Memphis celebren un gol | FC Barcelona
Quan i on veure la ‘prova de foc’ entre Barça i Sevilla
Notícia: Quan i on veure la ‘prova de foc’ entre Barça i Sevilla
Comparteix
Els blaugranes busquen un triomf per assolir la segona posició

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa