Món Esport
Quan i on veure la ‘prova de foc’ entre Barça i Sevilla

El Barça s’enfronta al Sevilla al Camp Nou en la jornada 30 de la Lliga Santander. Ara mateix, l’equip blaugrana se situa quart a la classificació, però faria el salt fins al segon lloc en cas de guanyar aquest duel, ja que avançaria l’Atlètic de Madrid i el mateix Sevilla. El tècnic barcelonista, Xavi Hernández, ha qualificat aquest partit com una “prova de foc”, pel fet que el seu equip rep la visita d’un rival de la part alta de la taula i, a més, aconseguir un triomf suposaria fer una passa endavant a la classificació. Encara que els culers obtinguin la victòria, no podran acabar aquesta jornada retallant distàncies respecte al lideratge que ostenta el Madrid, ja que els blancs han guanyat aquest cap de setmana al Celta amb molta polèmica. Abans del partit del Barça, la distància entre catalans i madridistes és de quinze punts.

El FC Barcelona comptarà amb tres baixes de cara a aquest duel. L’única novetat en la llista d’absències és Luuk de Jong, que ha estat positiu per Covid-19. Sergiño Dest tampoc podrà disputar el partit contra el Sevilla. El lateral nord-americà té una lesió al bíceps femoral de la cama esquerra des de fa dues setmanes i no s’ha recuperat a temps d’estar disponible pel pròxim partit. No obstant això, el defensa té moltes possibilitats d’estar operatiu pel següent matx del Barça, que serà dijous davant l’Eintracht de Frankfurt a l’Europa League. Per últim, Samuel Umtiti continua recuperant-se de la seva fractura al cinquè metatarsià del peu dret. El francès encara trigarà a tornar als terrenys de joc.

Cap dels tres jugadors que no estan disponibles per aquest partit són habituals als esquemes de Xavi Hernández. Per tant, el tècnic egarenc no tindrà inconvenients per optar per la seva alineació habitual. L’onze del Barça davant el Sevilla podria ser el següent: Ter Stegen; Dani Alves, Araujo, Piqué, Jordi Alba; Frenkie de Jong, Busquets, Pedri; Dembélé, Aubameyang i Ferran Torres.

Quan i on veure el Barça – Sevilla

El partit que enfrontarà el Futbol Club Barcelona i el Sevilla Futbol Club, corresponent a la jornada 30 de la Lliga Santander, es disputarà aquest diumenge 3 d’abril al Camp Nou a les 21:00 hores. Es podrà veure a través de Movistar LaLiga i, com sempre, també es podrà seguir en directe a través de la pàgina web d’El Món i del compte de Twitter de Món Esport, amb els comentaris de César Santos.



Més notícies
Els jugadors del Reial Madrid celebren un gol | Reial Madrid
El Madrid manté distàncies sobre el Barça amb un triomf molt polèmic (1-2)
Notícia: El Madrid manté distàncies sobre el Barça amb un triomf molt polèmic (1-2)
Comparteix
L'àrbitre ha assenyalat tres penals a favor dels blancs i ha anul·lat un gol al Celta
Franck Kessié, jugador del Milan | Europa Press
La surrealista condició que ha hagut d’acceptar el Barça per fitxar Kessié
Notícia: La surrealista condició que ha hagut d’acceptar el Barça per fitxar Kessié
Comparteix
L'agent del migcampista hauria demanat cobrar una prima de deu milions

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa