Món Esport
La surrealista condició que ha hagut d’acceptar el Barça per fitxar Kessié

El migcampsita del Milan, Franck Kessié es convertirà en futbolista del Barça el pròxim estiu. L’ivorià ja ha arribat a un acord amb la directiva culer per vestir la samarreta blaugrana l’any vinent. Aquesta incorporació no suposarà cap cost al FC Barcelona, ja que el contracte del jugador amb el seu actual equip finalitza al juny i, per tant, l’africà arribarà lliure.

Les negociacions entre el Barça i Kessié sembla que han estat molt fàcils i totes dues parts s’haurien entès molt ràpid. El migcampista volia una millora sustancial del salari que rep actualment al Milan, que és de 2,2 milions d’euros l’any. La direcció esportiva del FC Barcelona ha acordat amb el futbolista que el seu sou passi a ser de 6,5 milions. A canvi, l’entitat culer haa demanat a l’ivorià que renunciï a cobrar una prima pel seu fitxatge com a compensació de veure triplicada la seva fitxa anual. El jugador del Milan ha acceptat aquesta petició de molt bon grat.

El seu representant demana deu milions

Segurament, el moment més surrealista que ha viscut el Barça durant la negociació amb Franck Kessié ha estat protagonitzat pel representant del futbolista, George Atangana. El diari italià Corriere della Sera explica que l’agent de l’ivorià va demanar al club blaugrana una prima de deu milions d’euros per l’arribada del migcampista a la Ciutat Comtal. Tenint en compte que el fitxatge del jugador pel Barça ja està tancat, sembla que la directiva culer hauria acceptat aquesta petició d’Atangana per no entorpir l’operació. El més curiós del cas és que durant el primer any de l’africà com a barcelonista, el seu agent guanyarà més que el jugador. El representant s’haurà emborsat deu quilos i Kessie guanyarà sis milions i mig.

El FC Barcelona va acabar acceptant les condicions de George Atangana tot i ser molt desorbitades per diversos motius. Primer de tot, es tracta d’un reforç que agrada molt a Xavi Hernández. A més, la directiva blaugrana ja va voler fitxar Kessié l’any passat, però Ronald Koeman va impedir que aquesta operació es materialitzés perquè considerava que aquest futbolista no era del seu gust. D’altra banda, també cal tenir en compte que és un jugador que acabava contracte i podia fitxar gratis per qualsevol equip el pròxim any. Per tant, el Barça volia tancar l’arribada de l’ivorià com abans millor per evitar que li sorgís cap competència pel fitxatge d’aquest jugador.



Més notícies
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Joan Laporta es podria penedir d’una decisió que costaria diners al Barça
Notícia: Joan Laporta es podria penedir d’una decisió que costaria diners al Barça
Comparteix
El club blaugrana podria veure's obligat a rebutjar una gran oferta per Coutinho
Xavi Hernández, entrenador del Barça | FC Barcelona
Xavi envia un avís als seus jugadors i també a la directiva
Notícia: Xavi envia un avís als seus jugadors i també a la directiva
Comparteix
El tècnic blaugrana recorda que el seu equip té feina pendent i demana les renovacions de Gavi i Araujo

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa