Món Esport
Xavi envia un avís als seus jugadors i també a la directiva

El Barça s’enfronta aquest diumenge al Sevilla al Camp Nou. El conjunt blaugrana li prendrà la segona posició al conjunt andalús si aconsegueix la victòria en aquest duel. El tècnic culer, Xavi Hernández, atorga molta importància al pròxim enfrontament: “És una prova de foc. Tenim l’oportunitat d’escalar a la classificació i reafirmar que estem en bona dinàmica i treballant bé. El Sevilla no està al seu millor moment perquè ha empatat els últims tres matxs, però és un equip fort amb un entrenador que admiro i respecto”.

Ja no veu tan lluny la Lliga

Tot i que Xavi ha reconegut en compareixences anteriors que guanyar la Lliga és molt difícil, l’entrenador blaugrana no descarta ara aquesta possibilitat tot i que el Barça està a dotze punts del Madrid, que és líder: “Estarem atents al resultat del Madrid. Si tenim un al·licient més de cara al nostre partit, doncs millor, però ens centrarem a guanyar el Sevilla“.

D’altra banda, el tècnic del FC Barcelona adverteix els seus jugadors que encara tenen molt a fer tot i haver guanyat 0-4 al Madrid en la darrera jornada de Lliga: “Hem de continuar. El que va passar al Bernabéu va estar molt bé, però tan sols van ser tres punts i no podem abaixar la guàrdia. Els nostres objectius són entrar a la Champions, quedar el més amunt possible a la Lliga i guanyar l’Europa League“.

Xavi Hernández ha tornat a referir-se a Dembélé, que acaba contracte al mes de juny i encara no ha renovat amb el Barça: “No tinc cap queixa amb ell des que vaig arribar. El veig molt implicat i continuo pensant que pot ser el millor en la seva posició. És molt útil per la manera en què vull jugar. La seva continuïtat depèn d’ell”. A més, l’entrenador barcelonista avisa a la directiva de la importància de resoldre les renovacions de Gavi i Araujo, que acaben el seu vincle amb el club la temporada vinent: “El club no pot permetre’s perdre aquests dos jugadors perquè són molt importants per nosaltres. Sóc optimista i espero que es trobi una solució”.



Més notícies
Sergi Roberto, jugador del Barça | Europa Press
Esclata la guerra entre Sergi Roberto i el Barça
Notícia: Esclata la guerra entre Sergi Roberto i el Barça
Comparteix
L'agent del migcampista acusa Laporta de mentir sobre la renovació del tarragoní
Mapi León celebra el triomf al Camp Nou contra el Madrid | @FCBfemeni
El madridisme, indignat amb un polèmic gest d’una jugadora del Barça
Notícia: El madridisme, indignat amb un polèmic gest d’una jugadora del Barça
Comparteix
Mapi León va burlar-se de la portera del Madrid després de l'històric partit al Camp Nou

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa