Món Esport
El Barça inicia una campanya publicitària molt enginyosa en un mal moment

El Futbol Club Barcelona ha iniciat una campanya publicitària amb els autobusos de la Ciutat Comtal per promocionar la botiga del Barça i el primer equip masculí. S’ha utilitzat el concepte de la Xavineta, el vehicle metafòric que condueix Xavi Hernández al capdavant de la banqueta blaugrana, com a reclam per cridar els seguidors culers a desplaçar-se fins a la Barça Store de la Rambla de Barcelona i adquirir productes de marxandatge del club. El text que acompanya aquesta campanya publicitària és molt senzill: “Puja a la Xavineta”.

La Xavineta està avariada

Ara bé, aquesta promoció del Barça no podria haver arribat en pitjor moment. Si bé la Xavineta és un concepte que va fer furor entre els culers els mesos de febrer i març, quan l’equip blaugrana avançava a tota velocitat, golejava tots els rivals i fins i tot va assaltar l’estadi Santiago Bernabéu amb una pallissa històrica al Reial Madrid, ara es pot considerar que el vehicle del tècnic egarenc està avariat. Des de la darrera aturada de seleccions, el Barça ho ha fet gairebé tot malament. El gran desastre va ser l’eliminació de l’Europa League en mans de l’Eintracht de Frankfurt al Camp Nou, però també han estat molt sonades les derrotes a casa contra el Cadis i el Rayo Vallecano, aconseguint així un rècord negatiu històric de tres desfetes consecutives a l’estadi.

Un mal moment per pensar en futbol a la ciutat de Barcelona

A més a més, la campanya publicitària de la Xavineta s’ha llançat el mateix dia que el Reial Madrid ha eliminat el Manchester City de Pep Guardiola en un dels partits més èpics i surrealistes de la història del club blanc. Al minut noranta, els merengues anaven perdent per un gol de diferència i en necessitaven dos per forçar la pròrroga. Dit i fet: en el temps afegit Rodrygo Goes, l’heroi inesperat, ha marcat dues dianes per igualar l’eliminatòria i finalment Karim Benzema ha segellat la classificació per a la final de la UEFA Champions League en els minuts de desempat. Així doncs, que els autobusos de Barcelona es vesteixin ara de blaugrana no acaba d’ajudar als culers, que no volen pensar en res que tingui a veure amb el futbol.



Més notícies
La vicepresidenta del Barça, Elena Fort, el president del Barça, Joan Laporta, el president d'Òmnium, Xavier Antich, i la vicepresidenta d'Òmnium, Monica Terribas | FC Barcelona
El Barça signa un acord històric amb Òmnium per defensar el català
Notícia: El Barça signa un acord històric amb Òmnium per defensar el català
Comparteix
El club blaugrana es compromet amb el seu país i amb la cultura, llengua, drets i llibertats del mateix
Josep Samitier, llegenda del Barça | FC Barcelona
El 50è aniversari de la mort de Samitier revela un gran arxiu fotogràfic
Notícia: El 50è aniversari de la mort de Samitier revela un gran arxiu fotogràfic
Comparteix
El Futbol Club Barcelona ha publicat una galeria d'imatges del llegendari futbolista català
Els Boixos Nois, grup ultra del Barça | Món Esport
El Barça, multat amb 10.000 euros per un atac dels Boixos Nois als Mossos
Notícia: El Barça, multat amb 10.000 euros per un atac dels Boixos Nois als Mossos
Comparteix
Els seguidors ultres del Futbol Club Barcelona van causar uns grans aldarulls durant el partit d'Europa League contra el Galatasaray al Camp Nou
Sergi Roberto, jugador del Barça | Europa Press
Ja hi ha una decisió definitiva sobre el futur de Sergi Roberto
Notícia: Ja hi ha una decisió definitiva sobre el futur de Sergi Roberto
Comparteix
El club i els representants del futbolista han tancat l'acord de renovació del jugador de Reus

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa