Món Esport
Ja hi ha una decisió definitiva sobre el futur de Sergi Roberto

Sergi Roberto continuarà sent jugador del Futbol Club Barcelona durant una temporada més, com a mínim. Els seus representants han acceptat finalment la darrera proposta de l’entitat blaugrana, que consisteix a renovar fins a 2023 amb una rebaixa molt considerable del sou. Així doncs, Roberto passarà a cobrar menys de la meitat del que està percebent actualment i d’aquesta manera podrà continuar a can Barça, el club d’on no s’ha mogut durant tota la seva carrera professional, durant el curs vinent. Si bé és cert que des de Món Esport ja s’havia avançat que la intenció del jugador era quedar-se al Camp Nou, aquesta decisió ja és definitiva i només queda que s’executi la signatura del seu nou contracte.

Sergi Roberto, un producte de la Masia

Educat a les categories inferiors del Futbol Club Barcelona des de ben petit, Sergi Roberto és pur producte de la Masia. Malgrat que durant la seva etapa formativa acostumava a ocupar la plaça d’interior, va haver-se de convertir en lateral per problemes d’efectius durant l’etapa de Luis Enrique i des d’aleshores ha jugat gairebé tots els minuts en aquesta posició. L’avantatge és que és un futbolista molt polivalent i pot ocupar diversos llocs sobre la gespa. Això li anirà bé a Xavi Hernández, el seu entrenador, ja que, ara que demana als seus laterals que s’incorporin en atac al mig del camp, Roberto sembla la peça ideal per a aquesta funció. De fet, la insistència de Xavi a la secretaria tècnica ha estat una de les claus per entendre la seva renovació.

El jugador de Reus, fonamental al Barça excepte en les dues últimes temporades

Des de la temporada 2013-2014, quan va començar a tenir un impacte significatiu al Barça, ha disputat un total de 304 partits amb la samarreta blaugrana. És més, fins a l’any 2020 ho jugava pràcticament tot. Ara bé, els seus dos últims cursos han estat marcats per les lesions i ha disputat molts menys duels de l’habitual. Aquesta temporada, sense anar més lluny, ha estat gairebé sempre de baixa i només ha pogut participar de dotze enfrontaments. És més, fa pocs dies ha recaigut novament de la seva lesió i no podrà ajudar l’equip en els darrers partits de Lliga. S’espera que a partir del curs vinent sigui una peça útil per a Xavi i que aleshores el Barça es pugui plantejar si li torna a allargar el contracte o si bé aquest cop ja de forma definitiva deixa el club on aquest estiu arrencarà la seva desena temporada com a professional.



Més notícies
Sergi Roberto, lesionat | Europa Press
Sergi Roberto recau de la seva lesió abans de signar la seva renovació
Notícia: Sergi Roberto recau de la seva lesió abans de signar la seva renovació
Comparteix
El futbolista de Reus es perdrà el que queda de temporada quan ja es projectava el seu retorn
Sergi Roberto, futbolista del Barça | Europa Press
Sergi Roberto renovarà amb el Barça
Notícia: Sergi Roberto renovarà amb el Barça
Comparteix
L'entorn del català i el club han arribat a un acord després de setmanes de negociacions
Sergi Roberto, jugador del Barça | Europa Press
Setmana transcendental per al futur de Sergi Roberto
Notícia: Setmana transcendental per al futur de Sergi Roberto
Comparteix
El Barça i l'entorn del jugador s'ha reunit avui, i s'ha emplaçat a una trobada pel dimarts vinent
Sergi Roberto, jugador del Barça | FC Barcelona
Sergi Roberto cau de la convocatòria per una lesió
Notícia: Sergi Roberto cau de la convocatòria per una lesió
Comparteix
El migcampista pateix una elongació al quàdriceps de la cuixa dreta

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa