L’exfutbolista del Barça i actual entrenador de l’Al-Sadd, Xavi Hernàndez, ha estat al centre de totes les mirades durant les darreres setmanes. Mentre Joan Laporta, president blaugrana, buscava un substitut a Ronald Koeman -que al final no ha acabat arribant-, molts aficionats demanaven el retorn del de Terrassa. La junta directiva del club va explorar aquesta opció, però el mateix Laporta va assegurar en roda de premsa que encara li mancava experiència per agafar les regnes del primer equip.

Un cop ja s’ha fet oficial la continuïtat de Koeman, Xavi ha trencat el seu silenci en una entrevista a la Cadena COPE i una altra a La Vanguardia. En aquestes converses el de Terrassa ha insistit en que, ara per ara, el seu futur és a l’Al-Sadd: “He renovat pels pròxims dos anys i estic molt content”. Tanmateix, cal recordar que en el seu contracte existeix una clàusula que li permet abandonar l’equip en qualsevol moment si el crida el Barça. “Estic aprenent i tindré un paper important al Mundial de Qatar del 2022”, amb aquestes paraules Xavi deixa clar que la competició esportiva de l’hivern vinent és una fita important al calendari.

De fet, el mateix Xavi assegura que ell tampoc no es veia ara mateix entrenant el Barça: “No tinc pressa, ja he dit que no dues vegades”. Una d’elles va ser quan Josep Maria Bartomeu el volia per substituir Ernesto Valverde, però l’altra no queda clara. En qualsevol cas, recorda que “Koeman és una llegenda del club i té un any de contracte” i en aquest sentit es mostra molt respectuós amb la figura del tècnic neerlandés. Ara bé, com sempre ha fet, no amaga el seu desig d’acabar tornant a casa: “M’estic preparant per això”.



Més notícies
Luis Enrique, en roda de premsa | Europa Press
Els seguidors de la selecció espanyola xiulen el seu propi seleccionador
Notícia: Els seguidors de la selecció espanyola xiulen el seu propi seleccionador
Comparteix
Luis Enrique ha estat escridassat al Wanda Metropolitano
Laporta i Koeman | FC Barcelona
Koeman respon a Laporta després d’haver-lo ratificat a la banqueta
Notícia: Koeman respon a Laporta després d’haver-lo ratificat a la banqueta
Comparteix
Ha mostrat el seu agraïment amb el president i ha celebrat que s'hagi "reestablert la calma"

Comentaris

  1. Icona del comentari de: JMMR a juny 05, 2021 | 16:03
    JMMR juny 05, 2021 | 16:03
    Laporta dimissió

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa