Koeman respon a Laporta després d’haver-lo ratificat a la banqueta

Ha mostrat el seu agraïment amb el president i ha celebrat que s'hagi "reestablert la calma"

El serial a la banqueta del Barça ha quedat tancat, de forma momentània, amb la ratificació de Ronald Koeman al primer equip masculí de futbol per part de Joan Laporta. El president va donar per conclòs el període de reflexió que hi va haver des que el conjunt blaugrana va acabar la temporada i va anunciar la continuïtat del tècnic neerlandès. No va negar que va estudiar alternatives, però, un cop decidit que seguiria, va assegurar que Koeman és “l’entrenador que volem a la junta directiva per unanimitat”.

L’endemà d’aquestes declaracions, el mateix Koeman ha reaccionat a les paraules de Laporta i ha respost amb un missatge emès a les xarxes socials: “M’alleugera dir que els meus jugadors i el meu equip ja poden concentrar-se del tot en la nova temporada. Les últimes setmanes han estat intenses, però m’alegra que el president Joan Laporta m’hagi donat el seu suport i que s’hagi reestablert la calma. L’objectiu de tots al club és el mateix: construir un Barça guanyador i aconseguir èxits”.

D’aquesta manera, el tècnic neerlandès dona l’assumpte per conclòs. No hi ha cap retret clar o aparent cap a Laporta, tot i que sí que reconeix que ho ha passat malament. Destaca que el primer que digui és que està “alleugerit”, però a la vegada dona les gràcies al president per la confiança. El cert és que després de totes les converses que hi ha hagut entre les dues parts, tot apunta a que les postures han entès perfectament què volen l’una de l’altra.

Més informació

Comentaris

  Anònim Juny 4, 2021 10:04 pm
  Què us a sembla el paio aquest Koeman ? Anglès, castellà i holandès, menysprea la llengua del país que l'acull i el peixa extraordinàriament bé. Però tota la culpa no és d'ell. El Barça és un cau de inadaptats que no es molesten a aprendre català, una vergonya per a Catalunya és el Barça !
  Anònim Juny 4, 2021 11:47 pm
  Anglès, castellà i neerlandès. Què collons hi fot a Catalunya aquest individu ? L'hem de continuar mantenint ?
  JMMR Juny 5, 2021 7:54 am
  Començo a pensar que el bó era en Victor Font.
  Anònim Juny 5, 2021 12:54 pm
  El Barça és un club espanyol, que juga a la lliga espanyola i la copa del rei dels espanyols i que està farcit de tècnics i jugadors que parlen la llengua dels espanyols. Tota la xerrameca de que "és més que un club" o de que és un club català i les quatre barres a la roba és marketing comercial.

Nou comentari