Laporta ratifica Koeman, però li posa pressió: “Jordi Cruyff pot ser un comodí en cas d’urgència”

El president del Barça s'ha mostrat segur de la decisió presa, però no especifica si se li allargarà el contracte

Joan Laporta ha ofert una roda de premsa per ratificar Ronald Koeman a la banqueta del Barça i explicar els motius que han originat tot aquest període de reflexió. Malgrat que li va buscar un substitut i li va demanar temps, s’ha mostrat molt segur en la decisió presa. Ha explicat que ha estat “unànime” entre tota la junta directiva i que “Koeman és l’entrenador que vull”. Ha destacat l'”esforç” fet pel tècnic i Rob Jansen, el seu agent, i ha destacat que han estat “impecables” durant totes les converses. També ha fet autocrítica i ha afirmat que no era conscient de tot l’enrenou mediàtic que generaria aquest període de reflexió.

Tanmateix, també ha deixat alguns detalls que confirmen que estarà molt a sobre de la gestió de la banqueta del tècnic neerlandès. Quan ha parlat del paper de Jordi Cruyff al club, que ha signat avui mateix, ha assegurat: “Pot ser un comodí en una situació d’urgència. Té experiència en molts perfils diferents”. En aquest sentit, s’entén que creu que estaria capacitat per substituir Koeman si les coses no funcionen amb ell. A la vegada, tampoc no ha volgut donar detalls sobre el contracte del tècnic neerlandès i no ha avançat si se li allargarà o si se li renovarà.

Les paraules de la portaveu, Elena Fort

Aquesta roda de premsa havia estat convocada, en primera instància, perquè la portaveu del club, Maria Elena Fort, expliqués les decisions preses en la junta directiva. La continuïtat de Koeman ho ha eclipsat tot, però algunes de les coses que ha explicat Fort també són destacables. Ha convocat l’assemblea de compromissaris per al pròxim 4 de juliol al Camp Nou, on es votarà si el Barça continua o no al projecte de la Superlliga, i ha explicat que s’obrirà la possibilitat a totes aquelles persones d’arreu del món que ho desitgin a fer-se sòcies del club.

Més informació

Comentaris

    El Barça un cau de inadaptats que no aprenen la llengua de Catalunya Juny 3, 2021 8:48 pm
    En Jordi Cruiff parla català o és un inadaptat com son pare ? El senyor Laporta faria molt be en matricular els tècnics i jugadors inadaptats del Barça a un curs de llengua catalana del Consorci per a la Normalització Lingüística, segur que li faran un descompte per quantitat.

Nou comentari