Ja és oficial: Jordi Cruyff torna a casa. El fill de Johan Cruyff s’ha desvinculat del Shenzhen xinès, club que entrenava des del 2020, i ha arribat a l’equip del president Joan Laporta per formar part de l’àrea esportiva. Estarà sota les ordes de Mateu Alemany, segons ha explicat el president en roda de premsa. Cruyff havia estat un nom important durant la campanya electoral, tant per part de Laporta com per part de Víctor Font, i han hagut de passar tres mesos fins que ha tornat a Barcelona. Ara bé, començarà a exercir les seves funcions al club fins al mes d’agost.

https://twitter.com/FCBarcelona_cat/status/1400415045960540160

D’aquesta manera, el president Laporta continua fent passes endavant per retornar el cruyffisme al club. Després d’haver parlat amb Ronald Koeman per demanar-li un estil de joc més ofensiu si volia continuar, l’arribada de Jordi Cruyff potenciarà aquest factor. La figura de Johan Cruyff continua estant molt present en totes les intervencions de Laporta, ja sigui en roda de premsa o en les decisions que pren dins del club. A més a més, ha alertat que Jordi Cruyff pot ser un “comodí” per assumir qualsevol rol en un cas d’emergència, incloent, s’entén, la banqueta del primer equip.

Jordi Cruyff, nuevo entrenador del Shenzhen FC de la Superliga china
Jordi Cruyff, al Shenzhen | Shenzhen FC

Jordi Cruyff va debutar com a jugador del primer equip del Barça el 1994 sota la benedicció del seu pare. Malgrat que va aconseguir uns bons registres golejadors, el seu rendiment no va convèncer i va abandonar el club el 1996. Després de jugar al Manchester United, al Celta o a l’Espanyol, de ser director esportiu de l’AEK Larnaca i el Maccabi de Tel Aviv, i d’entrenar equips com la selecció de l’Equador o el Shenzhen, tornarà al Camp Nou després de 25 anys.

Estadísticas de Johan Jordi Cruyff | FC Barcelona Players
Jordi Cruyff, durant la seva etapa de jugador | FC Barcelona


Més notícies
Bartomeu, expresident del Barça | Europa Press
Nou escàndol al Barça: pagaments per treballs inexistents i contractes duplicats
Notícia: Nou escàndol al Barça: pagaments per treballs inexistents i contractes duplicats
Comparteix
L'auditoria demanada per la junta directiva de Joan Laporta continua deparant sorpreses desagradables
Ronald Koeman, entrenador del Barça | Europa Press
Koeman, a un pas de ser ratificat
Notícia: Koeman, a un pas de ser ratificat
Comparteix
La continuïtat del tècnic neerlandès podria ser confirmada durant les pròximes hores

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa