Nou escàndol al Barça: pagaments per treballs inexistents i contractes duplicats

L'auditoria demanada per la junta directiva de Joan Laporta continua deparant sorpreses desagradables

Joan Laporta ja va advertir en la darrera roda de premsa que en l’auditoria que s’està duent a terme al club per descobrir quina és la situació exacta de la institució, “estem trobant coses sorprenents, preocupants i complicades”. A poc a poc han anat sortint algunes informacions a la llum i el president blaugrana va confirmar que totes elles s’apropen molt a la veritat.

El diari digital Goal ha revelat una nova descoberta d’aquesta auditoria. Durant l’època de la presidència de Josep Maria Bartomeu, el club hauria efectuat diversos pagaments de desenes de milers d’euros per treballs inexistents. Sempre segons Goal, hi ha diverses denúncies internes al Barça que van en aquesta direcció. S’haurien contractat proveïdors que, o bé no haurien fet cap feina a l’entitat blaugrana, o les haurien deixat a mitges.

De fet, moltes d’aquestes tasques pagades a tercers i no realitzades, les haurien acabat desenvolupant de forma interna altres treballadors del club. Aquestes feines estarien relacionades amb temes de comunicació o màrqueting. A més a més, també s’haurien descobert contractes duplicats, és a dir, s’hauria pagat dues vegades una feina que ja havia estat realitzada i pagada prèviament.

Laporta va anunciar en roda de premsa que a finals de juliol es publicaran i s’explicaran els resultats de l’auditoria. Fins al moment s’han descobert aquests contractes duplicats; els pagaments per feines inexistents; els milions pagats al Laietà per unes molèsties provocades per l’Espai Barça que encara no s’havien produït; o els contractes que rondaven els 200.000 euros, sense superar-los mai, per evitar, presumptament, els controls interns. I tot això deixant a banda el Barçagate

Més informació

Comentaris

    de moment una nit a la preso Juny 3, 2021 11:05 am
    i més i més i més, males praxis del titella del grupo godo ex president bartomeu i la seva junta, tot i que van començar amb el rosell. Espero i desitjo que, totes aquestes històries s'investiguin, el jutgin i finalment a la presó quina màfia

Nou comentari