Els seguidors de la selecció espanyola xiulen el seu propi seleccionador

Luis Enrique ha estat escridassat al Wanda Metropolitano

Cas molt curiós durant la prèvia del partit amistós entre la selecció espanyola i la portuguesa al Wanda Metropolitano de Madrid. Un cop els futbolistes i els tècnics han saltat sobre el terreny de joc per dur a terme l’escalfament, Luis Enrique s’ha endut una xiulada per part del públic madrileny. No ha estat l’estadi de forma unànime, però sí que s’ha pogut escoltar clarament.

Hi ha diversos motius pels quals els seguidors de la selecció espanyola poden estar descontents amb el tècnic asturià. El primer és el seu passat blaugrana. Primer com a jugador, després com a entrenador, Luis Enrique sempre va mostrar un sentiment barcelonista molt fort i això no agrada gens a la capital estatal.

D’altra banda, les decisions que està prenent al capdavant de la selecció espanyola tampoc no generen consens a Madrid. Per compensar, no ha convocat cap futbolista merengue, deixant fora, fins i tot, el capità Sergio Ramos. Pel que fa a l’Atlètic, sí que n’hi ha dos, Koke i Llorente, però alguns aficionats troben a faltar noms com el de Mario Hermoso. A més a més, en roda de premsa Luis Enrique fa el que ha fet sempre: va a la seva, és un fatxenda i torna bojos tots aquells que no hi estan acostumats.

Més informació

Comentaris

  Ricard Juny 4, 2021 8:57 pm
  Luis Enrique comença a viure que els castellans no el consideren dels seus per massa "català", encara que no es treguin de la boca els mots "Espana", "todos somos espanoles", etc etc etc. I això que és molt suposar que el pobre Luis Enrique digui independentista. Però la xenofòbia anticatalana té aquestes coses. Benvingut al club, Luis Enrique.
  Mari Juny 4, 2021 9:31 pm
  Un asturià que pateix l'estigma català. Imaginat si ho fes Guardiola.
  Pauet Juny 4, 2021 9:31 pm
  No estic d'acord, no és un fatxenda. És un entrenador dur que parla clar, com la bona gent Asturiana. Es pot equivocar clar! Però sempre va de cara, i segur que serà fidel a les seves idees i com sempre ha fet farà callar moltes boques....
  Que els bombin Juny 4, 2021 10:05 pm
  Que els bombin la selecció, l'entrenador i els seguidors !
   Anònim Juny 5, 2021 5:47 pm
   Ya els hem regalat un mundial. I ni les gràcies. Vagin a parir panteres.
  Vendetta Juny 4, 2021 10:30 pm
  Lucho el millor ke pots fer es enfonsar la roja a la merda
  Joaquim JMR Juny 4, 2021 10:48 pm
  En un estadi, els crits, els xiulits etc. s'hi senten, no s'hi escolten.
   Ricard Juny 5, 2021 10:35 am
   El problema és que tota "Espanya", és un estadi i no pas una democràcia. Els que són més (els castellans) poden cridar més, i per tant són els que manen.
  Doctor Strangelove Juny 5, 2021 8:07 am
  És un crio, encara recordo el cop de colze del gran Mauro Tassoti, el paio aquest es va posar a plorar amb tota la cara sagnant. El que dic, un nen covard! Doc.
   Ricard Juny 5, 2021 10:34 am
   Els castellans només li veieu defectes. I tot perquè és culé, o sigui català. No érem "espanyols"?

Nou comentari