Món Esport
Xavi és optimista amb Ansu Fati i Gavi i envia un avís a Sergi Roberto

L’entrenador del Barça, Xavi Hernández, ha fet un ampli repàs a l’actualitat blaugrana en la roda de premsa prèvia al partit abans que el seu equip s’enfronti al Llevant el pròxim diumenge. De cara a aquest duel, el tècnic culer no podrà comptar amb Gerard Pique, que té unes molèsties a l’adductor de la cama esquerra. L’egarenc indica que el central pateix aquests problemes físics des de fa temps: “Són molèsties que arrossega des de fa un mes i mig o dos mesos. L’altre dia va haver de dir prou perquè no podia més”. Memphis Depay i Sergiño Dest tampoc jugaran contra el Llevant. Xavi explica que aquests dos jugadors estan a punt de recuperar-se, però encara no estan al cent per cent: “No volem que recaiguin de les seves lesions. Estan entrenant al marge del grup i decidirem si juguen el següent partit segons les seves sensacions. Hem hagut de frenar-los perquè el seu compromís és total i volen jugar”.

No mostra esperances en la renovació de Sergi Roberto

Altres dos jugadors que fa temps que estan lesionats són Ansu Fati i Sergi Roberto. Sobre el primer d’ells, Xavi afirma que està molt a prop de completar la seva recuperació: “És un jugador diferencial i estem molt pendents d’ell. Diu que no té cap dolor i està tornant a entrenar amb el grup a poc a poc”. El tècnic també es mostra positiu a l’hora de parlar de la salut de Sergi Roberto, però no és tan optimista sobre la continuïtat del migcampista al Barça, ja que acaba contracte aquest any i encara no ha renovat: “A partir de la setmana vinent, començarà a treballar amb el grup. La situació contractual depèn d’ell. La directiva i el president saben la meva opinió. Ha de parlar amb el club i posar-se d’acord”.

Per contra, Xavi Hernández sí que veu moltes possibilitats que el Barça materialitzi la renovació de Gavi, que acaba contracte l’any vinent: “Sóc optimista i veig que té ganes de quedar-se. Depèn d’ell i el seu representant. No estic patint. Es mereix quedar-se i que el valorem”,

Per últim, Xavi Hernández es pren amb humor les declaracions de Dani Alves, que ha afirmat que no invertiria una gran quantitat de diners en fitxar Haaland: “Li perdono tot a Dani perquè és un fenomen. Sempre us queixeu que no teniu titular i amb aquest jugador és difícil triar-ne un. És un espectacle. Sobre Haaland, és evident que la nostra situació financera no facilita aquest fitxatge”.



Més notícies
Dani Alves, jugador del Barça | FC Barcelona
Alves parla clar sobre Haaland i recomana dos fitxatges a Laporta
Notícia: Alves parla clar sobre Haaland i recomana dos fitxatges a Laporta
Comparteix
El defensa confiesa que preferiría fichar a Mbappé y hace propaganda de Antony Matheus
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
El vestidor del Barça estaria ressentit amb Joan Laporta
Notícia: El vestidor del Barça estaria ressentit amb Joan Laporta
Comparteix
Els futbolistes blaugranes estarien sorpresos pels alts salaris que rebran Kessié i Christensen

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa