Món Esport
Xavi revela quin és el jugador que més ha millorat des de la seva arribada

Xavi Hernández, entrenador del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona, ha analitzat la victòria i la remuntada del seu conjunt contra l’Elx, en un partit que s’ha posat d’esquena als blaugranes amb el gol inicial de Fidel, però al qual Ferran Torres i Memphis Depay han donat la volta amb dues dianes a la segona part. Tot i això, els culers han tingut moltes ocasions de gol, tant al primer com al segon temps, i Xavi explica que la victòria el justa, però el marcador hauria d’haver estat més contundent: “Podríem haver guanyat de forma més clara, perquè hem generat moltes ocasions i el seu porter ha fet un partidàs. L’Elx també ha fet un gran partit, la veritat, però la victòria és merescuda i al descans estava cabrejat per anar perdent sense merèixer-ho”.

Xavi es desfà en elogis cap a Araujo

També han estat molt interessants les seves paraules sobre alguns jugadors determinats. Qui s’ha endut més elogis ha estat el defensa central uruguaià Ronald Araujo, que avui ha hagut de ser protagonista amb la pilota als peus, ja que l’Elx ha utilitzat una pressió que el deixava sortir amb l’esfèrica controlada, perquè és un dels seus punts dèbils. Tot i això, Araujo ha estat molt encertat i ha estat aplaudit per Xavi en roda de premsa: “És el futbolista que més ha millorat des de la nostra arribada, perquè s’està atrevint. Avui era l’home lliure, havia de dividir, fixar… a vegades ha estat fins i tot de mitjapunta, amb canvis d’orientació i de joc”. I ha insistit: “Ja sabíem que era un dels millors del món en defensa, sense pilota, però ara està progressant molt amb pilota i era una de les coses que havia de millorar”.

Xavi parla dels menys habituals

Finalment, una altra declaració sorprenent ha estat sobre els jugadors que no han tingut cap minut. Xavi ha volgut demostrar que els té molt presents malgrat que avui hagin estat a la banqueta o fins i tot s’hagin quedat fora de la convocatòria, com és el cas de Martin Braithwaite: “Em costa deixar a la banqueta gent que no s’ho mereix, com el Riqui, el Mingueza, l’Eric… tots ells estan jugant molt bé. Avui el Braithwaite s’ha quedat fora de la convocatòria i no ho mereix, però al final he de prendre decisions…”.



Més notícies
Memphis Depay celebra un gol | Europa Press
Memphis i Ferran donen la victòria al Barça en un partit d’infart (1-2)
Notícia: Memphis i Ferran donen la victòria al Barça en un partit d’infart (1-2)
Comparteix
Els blaugranes aconsegueixen remuntar el gol inicial de l'Elx amb una gran segona part
Els jugadors del Barça celebren el gol de Ferran Torres | FC Barcelona
Ferran Torres, capaç de ser determinant sense estar encertat
Notícia: Ferran Torres, capaç de ser determinant sense estar encertat
Comparteix
El davanter ha liderat la remuntada del Barça a Elx

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa