Ferran Torres, capaç de ser determinant sense estar encertat

No hi ha cap mena de dubte que la presència de Ferran Torres al terreny de joc li ha canviat la cara al Barça al camp de l’Elx. El davanter ha entrat al descans en substitució de Gavi i ha permès que el seu equip generés força més perill que a la primera meitat i acabés remuntant el partit. L’exjugador del Manchester City ha definit un total de sis ocasions de gol i, tot i que només ha aconseguit aprofitar-ne una, ha participat en les dues dianes dels blaugranes.

El valencià tan sols ha trigat dos minuts a generar la primera oportunitat després d’endinsar-se a l’àrea en una acció que ha culminat Pedri amb un xut que s’ha estavellat en Mojica. Cinc minuts després, l’atacant ho ha tornat a provar en rebre una centrada d’Alves al segon pal, però el seu tir no ha estat bo i la pilota ha marxat per sobre del travesser.

I la tercera ha estat la bona. Ferran Torres ha estat molt atent per avançar-se a la defensa de l’Elx i recollir en boca de gol una pilota que ha baixat Jordi Alba. El davanter ha definit a la perfecció davant Edgar Badia. L’exfutbolista del Manchester City ha seguit donant molta verticalitat als visitants després del gol de l’empat. De fet, ha estat a punt de fer una segona diana dos minuts després de la primera. En aquesta ocasió, el seu xut a l’interior de l’àrea ha marxat per sobre del travesser per ben poc.

La participació de Ferran Torres ha estat providencial als compassos finals per aconseguir que els culers tinguessin més presència a camp rival, ja que el valencià era capaç de generar perill a l’àrea rival de forma constant. Al minut 76, l’atacant ha tingut dues ocasions molt clares, però s’ha topat amb dues grans aturades d’Édgar Badia. Primer, el porter ha guanyat la partida al davanter en un mà a mà. Tot seguit, el meta ha desviat una rematada del valencià al primer pal amb una gran estirada.

Poc després, Ferran ha tornat a rebre a l’interior de l’àrea i ha provat un tir potent que s’ha estavellat a la part exterior de la xarxa de la porteria local. El mateix futbolista ha intervingut en la jugada decisiva del partit. El valencià ha estat l’autor de la passada a Memphis Depay que ha permès a l’holandès acabar provocant el penal que ha atorgat la victòria al Barça. En aquesta ocasió, Ferran Torres no ha estat l’encarregat de realitzar el llançament tal com va succeir la darrera vegada que van assenyalar una pena màxima a favor dels blaugranes. Memphis ha estat qui ha transformat en gol el penal.

Memphis Depay celebra un gol | Europa Press
Memphis i Ferran donen la victòria al Barça en un partit d’infart (1-2)
Notícia: Memphis i Ferran donen la victòria al Barça en un partit d’infart (1-2)