Món Esport
Xavi es rebaixarà el sou per fitxar pel Barça
  • CA

El fitxatge de Xavi Hernández com a nou entrenador del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona es troba a la recta final. Un cop el Barça hagi disputat el seu duel contra el Dinamo de Kíev de la fase de grups de la UEFA Champions League, una delegació blaugrana, encapçalada pel vicepresident primer, Rafa Yuste, i pel director de l’Àrea de Futbol, Mateu Alemany, viatjarà a Doha, la capital de Qatar, per tancar l’arribada de l’egarenc a la banqueta del Camp Nou. Finalment, i segons ha avançat Esport3, el president Joan Laporta no acompanyarà aquesta comitiva culer.

Així doncs, segons ha informat Mundo Deportivo, el dimecres 3 de novembre serà el darrer dia de Xavi a les ordres de l’Al-Sadd. Dirigirà un entrenament i un partit i, després d’això, s’acomiadarà del club qatarià on ha estat vinculat des del 2015 i tornarà a casa. Tot i això, s’esperarà fins a l’aturada de seleccions que començarà a partir de la setmana vinent per posar-se al capdavant del primer equip masculí del Barça. D’aquesta manera, es preveu que el partit contra el Celta de Vigo del dissabte 6 de novembre encara estigui dirigit pel tècnic interí Sergi Barjuan.

Cal destacar que, sempre segons Mundo Deportivo, el nou contracte de Xavi amb el Barça ja està redactat i només està pendent de signatura. El més destacat de l’acord és que l’entrenador català es rebaixarà el sou per entrenar el Futbol Club Barcelona, ja que passarà a cobrar menys del que cobrava fins ara a Qatar. Això sí, de la mateixa manera que ha passat amb els darrers fitxatges que ha tancat el president Joan Laporta, diversos objectius al llarg de la temporada tindran l’opció de marcar un increment substancial del sou de Xavi.



Més notícies
Leo Messi, amb el PSG | Europa Press
Messi genera un nou maldecap al PSG
Notícia: Messi genera un nou maldecap al PSG
Comparteix
L'argentí es torna a lesionar i no acaba de trobar el ritme de competició a França
Xavi Hernàndez presenta el seu campus de futbol | Europa Press
Revelat un nou fitxatge que demanaria Xavi per al Barça
Notícia: Revelat un nou fitxatge que demanaria Xavi per al Barça
Comparteix
El tècnic egarenc estaria molt interessat en l'arribada de Dani Olmo

Comentaris

  1. Icona del comentari de: betelheuse a novembre 02, 2021 | 22:46
    betelheuse novembre 02, 2021 | 22:46
    com es pot rebaixar el sou algu que encara no ha començat a treballar ????
  2. Icona del comentari de: Anònim a novembre 03, 2021 | 01:06
    Anònim novembre 03, 2021 | 01:06
    En este país llamado Catalunya todo es posible,hasta en el deporte. Ver para creer.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa