Món Esport
Revelat un nou fitxatge que demanaria Xavi per al Barça
  • CA

El tècnic egarenc Xavi Hernàndez és a un pas de convertir-se en el nou entrenador del primer equip del Futbol Club Barcelona, en substitució de l’interí Sergi Barjuan i després de la destitució del neerlandès Ronald Koeman. Segons informen diversos mitjans de comunicació, una comitiva del Barça, encapçalada pel president Joan Laporta, viatjarà directament de Kíev, on els blaugranes juguen el partit de Champions contra el Dinamo, a Doha, on es reunirà amb els dirigents de l’Al-Sadd per tancar el fitxatge de Xavi.

Així doncs, el tècnic català està a punt de començar el seu propi projecte al club culer. De ben segur que fa temps que somia amb aquest moment i per això vol que tot surti a la perfecció. D’aquesta manera, Xavi ja està començant a pensar quina plantilla desitja i, de cara al mercat d’hivern, el de Terrassa ja hauria demanat alguns fitxatges, segons informa Mega. La darrera novetat seria la petició de Dani Olmo, davanter català del Red Bull Leipzig. Olmo, format a les categories inferiors del Barça i el Reial Club Deportiu Espanyol, veuria amb bons ulls tornar a casa. De fet, aquest estiu ja va sonar el seu nom com a substitut d’Antoine Griezmann, tot i que finalment va acabar arribant Luuk de Jong. El seu club és conscient que vol marxar, així que el Barça podria intentar negociar un acord força favorable.

Més enllà d’Olmo, cal recordar que ara fa uns dies ja va aparèixer el nom de Jules Koundé com a petició de Xavi Hernànedz. El central francès del Sevilla Futbol Club és un dels futbolistes més desitjats al futbol europeu, així que aquest fitxatge no seria tan senzill. Les bones relacions del Barça amb l’entitat andalusa podrien afavorir aquesta entesa, però no seria una operació fàcil ni barata.



Més notícies
Sergio Ramos, durant la revisió mèdica amb el PSG | París Saint-Germain FC
El PSG sabia que la bomba de Sergio Ramos podia esclatar
Notícia: El PSG sabia que la bomba de Sergio Ramos podia esclatar
Comparteix
La premsa francesa explica que els metges del club parisenc van alertar dels perills de fitxar el central andalús
El Kun Agüero, durant un entrenament | FC Barcelona
Agüero estarà un mínim de tres mesos de baixa
Notícia: Agüero estarà un mínim de tres mesos de baixa
Comparteix
La seva arrítmia cardíaca el mantindrà apartat dels terrenys de joc durant una llarga temporada

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa