Món Esport
Messi genera un nou maldecap al PSG
  • CA

El futbolista argentí Leo Messi va ser un dels grans noms del mercat de fitxatges d’estiu, quan va haver d’abandonar el Futbol Club Barcelona a causa de la complicada situació econòmica de l’entitat blaugrana i va anar a parar al París Saint-Germain (PSG). Amb la seva arribada a l’equip francès, el món del futbol va estar d’acord en què, amb el trident format per Neymar Jr., Kylian Mbappé i el mateix Messi, es convertia en un dels conjunts més poderosos d’Europa, amb una de les davanteres més temibles de la història d’aquest esport.

Tanmateix, després d’haver fet història al Barça i d’haver-se establert com un dels millors de tots els temps, Messi no està tenint el rendiment esperat a París. Li està passant quelcom que no li havia succeït gairebé mai a Barcelona, i és que encadena una lesió rere una altra i s’està perdent molts partits, cosa que a la vegada fa que el seu joc no pugui tenir continuïtat. En el darrer partit de la Ligue 1 contra el Lille, Messi va haver de ser substituït a la mitja part per uns problemes físics i ara s’ha sabut que tampoc no ha pogut entrar a la convocatòria del PSG per disputar el duel de la fase de grups de la UEFA Champions League contra el Red Bull Leipzig.

D’aquesta manera, dels 17 partits que haurà jugat el conjunt parisenc aquesta temporada un cop s’hagi disputat l’enfrontament contra el Leipzig, Messi només haurà pogut ser present en vuit, és a dir, menys de la meitat, si bé és cert que va trigar a debutar. En aquests vuit partits, el davanter argentí només ha marcat tres gols, cosa que el deixa amb una mitjana d’un gol cada tres partits, gairebé, molt per sota del seu rendiment habitual amb el Barça. De fet, hem d’anar fins a la temporada 2005-2006, quan tenia 18 anys, per trobar uns registres similars.



Més notícies
Joan Laporta celebra la Copa amb Messi | Europa Press
Messi carrega amb duresa contra Laporta
Notícia: Messi carrega amb duresa contra Laporta
Comparteix
"Estic dolgut amb les seves paraules, a mi ningú no em va demanar que jugués gratis", ha dit
Sergio Ramos, durant la revisió mèdica amb el PSG | París Saint-Germain FC
El PSG sabia que la bomba de Sergio Ramos podia esclatar
Notícia: El PSG sabia que la bomba de Sergio Ramos podia esclatar
Comparteix
La premsa francesa explica que els metges del club parisenc van alertar dels perills de fitxar el central andalús

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa