Món Esport
Messi carrega amb duresa contra Laporta
  • CA

El futbolista argentí Leo Messi va abandonar el Futbol Club Barcelona, l’equip de la seva vida, el passat mes d’agost i va marxar al París Saint-Germain (PSG). Ho va fer a contracor i entre llàgrimes, ja que el seu desig era continuar jugant com a blaugrana, però la delicada situació econòmica de l’entitat culer va forçar que el president Joan Laporta hagués de prendre aquesta incòmoda decisió. Des del moment de la seva marxa es va poder notar que Messi no estava satisfet amb la gestió de l’advocat barceloní i en una entrevista al diari Sport ha confirmat aquestes sensacions.

A partir d’unes declaracions de Laporta en les quals va dir que li hagués agradat que Messi hagués fet el gest de demanar de jugar gratuïtament, el futbolista argentí ha mostrat el seu desacord: “Estic dolgut per les paraules de Laporta. Jo vaig fer tots els possibles per quedar-me, em vaig reduir el sou a la meitat i estava disposat a ajudar més el club. A mi ningú em va demanar que jugués gratis, però de totes maneres les paraules del president estan fora de lloc. No tenia cap necessitat de dir això. Ho va fer per treure’s la responsabilitat de sobre”. De la mateixa manera, Messi també ha explicat que no ha tornat a parlar en cap moment amb Laporta, cosa que confirma que la seva relació passa per un molt mal moment.

De totes maneres, l’astre argentí ha deixat clar que tornarà a Barcelona i al Barça ben aviat. Fins i tot no ha tancat la porta a tornar-hi a jugar quan acabi el seu contracte amb el PSG, però el seu desig és acabar sent el secretari tècnic del club en un futur. El cert és que l’entrevista ha deixat entreveure que Messi encara no es troba del tot a gust a París i que troba a faltar Barcelona. De fet, ha assegurat que “quan veig partits del Barça al Camp Nou tinc ganes de tornar”.



Més notícies
Agüero es retira amb molèsties del terreny de joc | FC Barcelona
Agüero pateix una arrítmia cardíaca
Notícia: Agüero pateix una arrítmia cardíaca
Comparteix
L'argentí hauria sofert el mateix problema fa deu dies
Nico González, durant el partit contra l'Alabès | Europa Press
Els joves continuen sent l’única bona notícia
Notícia: Els joves continuen sent l’única bona notícia
Comparteix
Sergi Barjuan ha apostat una altra vegada per futbolistes de la Masia

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa