Món Esport
Els joves continuen sent l’única bona notícia
  • CA

El primer equip masculí del Futbol Club Barcelona ha tornat a ensopegar, aquest cop contra l’Alabès, en una setmana nefasta en la qual només s’ha sumat un punt de nou possibles. Entremig hi ha hagut la destitució del tècnic neerlandès Ronald Koeman, qui ha donat pas a Sergi Barjuan de forma interina. En aquest primer partit del de Les Franqueses del Vallès encara s’han pogut observar molts tics de la dinàmica anterior de l’equip i, amb només un parell d’entrenaments, la mà de Sergi no s’ha notat. És per això que no es pot llegir el duel contra l’Alabès en aquesta clau.

D’altra banda, l’única notícia positiva que havia deixat el Barça de Koeman continua sent el més destacat. El tècnic neerlandès va donar minuts i confiança a jugadors molt joves com Pedri González, Óscar Mingueza i Ilaix Moriba a la primera temporada, i a Pablo Gavi o Nico González a la segona. Sergi Barjuan ha seguit amb aquesta dinàmica i ha utilitzat els dos darrers com a titulars. Els dos joveníssims interiors de la Masia han estat dels millors de l’equip i han demostrat que estan preparats per disputar minuts de moltíssima qualitat.

D’altra banda, Sergi ha retornat la confiança a Riqui Puig, qui estava totalment oblidat amb Koeman. El migcampista de Matadepera ha tingut una actuació correcta. També ha tingut protagonisme Alejandro Balde, qui ha deixat sensacions positives, però també ha comès errades difícils d’explicar. A més a més, ha debutat un nou jugar del filial. Ha estat Ez Abde, qui té tota la confiança de Sergi pel temps que han compartit al Barça B. Gairebé no ha tocat la pilota i l’única acció que ha protagonitzat ha estat una errada. En qualsevol cas, la bona notícia per al barcelonisme és que, com a mínim, sembla que hi ha futur a l’equip blaugrana.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa