Un possible acord entre el Barça i Xavi sacseja el barcelonisme

El club i l'entrenador han desmentit aquestes informacions

La notícia d’un possible acord entre el Futbol Club Barcleona i el tècnic català Xavi Hernàndez ha sacsejat el barcelonisme durant les darreres hores. El periodista Gerard Moreno ha assegurat en les seves xarxes socials que les dues parts haurien arribat a una entesa perquè el de Terrassa es convertís en entrenador del Barça en el moment en què Ronald Koeman ho deixés de ser. Si bé això hauria d’haver estat després del partit contra l’Atlètic de Madrid, el president Joan Laporta ja es va encarregar de desmentir-ho personalment. En qualsevol cas, Romero afirma que l’entitat blaugrana ja li hauria comunicat a Xavi que, encara ara no s’hagi pogut produir la seva arribada, aquesta seria el gener, a l’estiu o en el moment en què el tècnic neerlandès esgoti del tot la confiança de Laporta.

Aquestes informacions han sobtat molt l’afició del Barça, que de seguida ha omplert les xarxes socials amb les seves opinions. Això ha provocat que el mateix club s’hagi hagut d’encarregar de desmentir-ho a diversos mitjans de comunicació per esvair qualsevol dubte. De la mateixa manera, també Xavi i el seu entorn haurien dit el mateix que l’entitat blaugrana a alguns periodistes. D’aquesta forma, la notícia d’un possible acord entre club i entrenador queda en terra de ningú, ja que si bé Gerard Romero ho ha explicat així i es manté en les seves paraules, totes les altres parts ho han negat.

Sigui com sigui, el Barça viu un moment molt complicat pel que fa a la banqueta. Ronald Koeman no és capaç d’aixecar la situació i ho ha demostrat en innumerables ocasions. Tanmateix, el club tampoc no és capaç de trobar-li un substitut millor i la indemnització d’acomiadar-lo pesa massa. Si els futbolistes lesionats no poden capgirar la dinàmica quan es recuperin, aquesta temporada al Barça serà de transició, a no ser que el tècnic neerlandès acabi trobant la tecla adequada a pitjar.

Més informació

Comentaris

    Periquito Culé Octubre 4, 2021 7:25 pm
    Deixau treballar al Koeman, Coi!

Nou comentari