Per què Koeman segueix sent entrenador del Barça?

El cessament del tècnic li costaria 13 milions d'euros al club blaugrana

La pregunta que molts aficionats culers s’estaran fent durant les últimes setmanes és com pot ser que Ronald Koeman segueixi sent l’entrenador del Barça. El conjunt blaugrana tan sols ha guanyat un dels últims sis partits que ha disputat. A més, l’equip culer ha perdut tres partits claus per les seves opcions de guanyar algun títol aquesta temporada. És el cas dels compromisos de Champions contra Bayern i Benfica i la derrota a la Lliga contra l’Atlètic de Madrid.

Diverses informacions asseguraven que Ronald Koeman seria destituït si el Barça no aconseguia superar l’Atlètic de Madrid. No obstant això, el president del club, Joan Laporta, va deixar clar abans d’aquest duel que “Koeman continuarà sent entrenador del Barça“. El màxim mandatari culer assegura que l’holandès “mereix un marge de confiança perquè és barcelonista i és una referència pels culers”.

Un dels motius, o potser el principal, pel qual Joan Laporta no ha fet fora Ronald Koeman és la gran quantitat de diners que suposaria l’acomiadament de l’entrenador. Diversos mitjans asseguren que el salari de l’holandès és de 7,2 milions d’euros. A més d’això, el contracte del tècnic estableix que el Barça ha de pagar una indemnització de 5,8 milions en cas de rescissió del contracte. Per tant, el cessament de Koeman li costaria al club blaugrana 13 milions d’euros, ja que l’entrenador hauria de rebre el sou complet de l’any que li queda de contracte i la indemnització abans esmentada.

De fet, diverses fonts van assegurar durant l’estiu que la intenció de Joan Laporta era començar la temporada actual amb un altre entrenador. El màxim mandatari blaugrana va canviar d’opinió quan va adonar-se de la desorbitada xifra que havia de pagar per escometre aquesta operació. El contracte de Koeman acaba el pròxim any, però una de les clàusules d’aquest document estableix que el vincle entre el tècnic i el club s’estendrà un any més si el Barça guanya Lliga, Copa o Champions aquesta temporada.

Més informació

Comentaris

  Victor Octubre 3, 2021 1:38 pm
  Si continua , costarà bastant més de 13 milions d'Euros. Quedar fora de la Champions a les primeres de canvi, tenir problemes per ser dels 4 primers, fer partits pels quals no val la pena pagar per veure ni seguir tant sols per la ràdio. Quan costa això ? feu números.
  alex Octubre 3, 2021 2:13 pm
  Perquè no hi ha tècnic que vlugués agafar el barça fa 1 any ni tècnic que l'agafés ara. No hi ha diners, els jugadors estant la meitat acostumats a cobrar molt i no còrrer i l'altre meitat son d'edat de filials inclús juvenils. Si això li sumem que han marxat jugadors de primer nivell mundial...ja ho tens. El que no entenc es com gent que en teoria hauria de tenir minims coneixements de gestió de clubs, per poder escriure amb criteri només fa escrits sobre rumors i oer mirar de crear estats d'opinió destructius envers la gestió del club, hi mani qui mani. apa salut
  Ja no és un club, és un cadàver. Octubre 3, 2021 5:10 pm
  Cap problema. La gent s' esborrarà del Barça arreu del món i encara es perdrà més. Suposo que en Laporta espera que la gent se l'abraoni i l'insulti pels carrers per a veure si marxa de motu propio, però aixó no pasarà. I el Barça acabarà destruit per la inoperància del seu president. Per diners s'ha deixat escapar el Messi, per diners té tocat de mort el Barça.
  Futbolin Octubre 3, 2021 7:00 pm
  - vale , a part del 13 millions,i algun entrenador Que vulgui vindre sense una llista de jugadors que demanará i li costarå al barça una millonada i el seguent pas la "aclimatació " un any i algo mes .KOEMAN tens la paella pel manec i fes fora a tots els viciats de dependencia Massi
  Joan B Octubre 3, 2021 7:46 pm
  100% d'acord.
  Pajarito Octubre 3, 2021 10:22 pm
  Koeman, fes net amb els que caminen , en ves de correr

Nou comentari