Món Esport
Impossible explicar-ho millor que Piqué
  • CA

El futbolista del Barça, Gerard Piqué, ha resumit a la perfecció la derrota del Barça al camp de l’Atlètic de Madrid: “Ens han fet dos gols amb molt poc. Després, podríem estar tres hores jugant que no faríem cap gol“. El defensa barcelonista ha atès als micròfons de Movistar en acabar el partit amb cara de molt pocs amics. El defensa blaugrana ha fet moltes pauses durant la seva intervenció, un fet que reflectia que estava mesurant molt les seves paraules.

Piqué ha reconegut que “estem patint”. El central reconeix que l’equip té diversos problemes, però no ha volgut aprofundir en aquesta afirmació: “No hi ha un únic problema, són diversos. La gent ho percep. No cal ser cec per veure el que ens falta“. A més, el segon capità blaugrana afirma que els futbolistes volen capgirar la situació i que la relació entre ells és bona.

El defensa ho ha explicat d’allò més bé. El Barça no ha fet un mal partit al Wanda Metropolitano. Però les errades es paguen molt cares contra un equip com l’Atlètic de Madrid. Els matalassers s’han avançat després d’uns minuts on no havia passat res gràcies a un gol de Lemar. A partir d’aquest moment, els locals ja tenien el seu guió de partit preferit, on el rival porta la iniciativa i ells es defensen amb seguretat. Però encara ha estat més propici pels locals l’escenari del partit quan Suárez ha fet la segona diana del partit aprofitant una badada de la defensa culer.

Amb el resultat de 2-0, la segona meitat ha estat bastant avorrida. L’Atlètic s’ha defensat amb molta comoditat davant d’un Barça que, com deia Piqué, podia estar hores jugant que no semblava a prop de fer un gol. Memphis ho ha intentat, Ansu Fati també i Gavi ha servit en safata una gran ocasió a Coutinho que el brasiler no ha aprofitat. Però, en general, els madrilenys no han patit per conservar el seu avantatge.

Com ha afirmat Piqué, el Barça continua patint i tan sols ha guanyat un partit dels últims sis que ha disputat. El defensa reconeix que el seu equip té més d’un problema. I si dient això, es referia a Ronald Koeman, sembla que la situació no canviarà. El president culer, Joan Laporta, ha assegurat aquest matí que l’holandès continuarà sent l’entrenador del Barça.



Més notícies
Gerard Piqué, al Wanda Metropolitano | Europa Press
És pràcticament impossible confiar en el Barça de Koeman (2-0)
Notícia: És pràcticament impossible confiar en el Barça de Koeman (2-0)
Comparteix
Els blaugranes juguen sense pla i sense idees i perden contra l'Atlètic de Madrid al Wanda Metropolitano
Joan Laporta, en roda de premsa | Europa Press
Joan Laporta: “Koeman continuarà sent entrenador del Barça”
Notícia: Joan Laporta: “Koeman continuarà sent entrenador del Barça”
Comparteix
El president del Barça considera que el tècnic mereix confiança en ser una referència del barcelonisme

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa