VÍDEO | Laporta canta l’himne del Barça a les tres de la matinada després de signar l’aval

Nit surrealista a la notaria on s'ha posat punt final al serial de l'aval

Nit surrealista la que s’ha viscut a la notaria de la Diagonal de Barcelona on Joan Laporta i la futura junta directiva del Barça han signat l’aval per poder prendre possessió del càrrec. Tenint en compte que les negociacions s’han allargat fins a última hora, no és estrany que la signatura final s’hagi endarrerit molt, concretament fins a les tres de la matinada. Ha estat aleshores quan diversos periodistes que feien guàrdia a l’exterior de la notaria han pogut captar Laporta i el seu equip cantant l’himne del Barça.

Amb aquests càntics s’ha posat punt final a una nit que ha tingut altres moments estranyíssims. Sobretot, quan, ja de matinada, ha aparegut un taxi del qual ha baixat un personatge misteriós. S’ha cobert amb un abric i un paraigües de color daurat llampant i la seva identitat no ha transcendit. Pel que han comunicat alguns dels periodistes presents, es tractava d’un advocat i no d’un directiu.

Altres curiositats tenen a veure amb repartidors que han anat arribant durant tota la nit a la notaria. Els membres de l’equip de Joan Laporta han demanat des de pizzes fins a sushi i el soroll d’ampolles de vidre colpejant les taules o brindant, s’ha pogut escoltar en diversos moments de la nit, segons expliquen els qui eren a l’exterior.

Més informació

Nou comentari