Jaume Roures aporta trenta milions a l’aval de Laporta

Ha estat una figura clau per poder reunir els diners necessaris

L’empresari català Jaume Roures, fundador i director general de Mediapro, ha ajudat a finançar l’aval que Joan Laporta i el seu equip han hagut de presentar a LaLiga per assumir la presidència del Futbol Club Barcelona. Segons explica el diari Expansión, Roures ha contribuït en trenta milions d’euros, que són els que mancaven, més enllà dels que ja havia aportat l’empresa Audax de la mà d’Eduard Romeu i els cinquanta milions dels membres de la junta directiva.

Roures sempre ha estat relacionat amb el Barça i manté una bona relació amb Laporta. La seva aportació a l’aval s’ha fet a través de la societat Orpheus, lligada a l’empresari barceloní. A partir d’ara, caldrà tenir en compte quina relació s’establirà entre el CEO de Mediapro i la junta directiva del club. No figura entre els membres d’aquesta, però aquests trenta milions hauran de tenir alguna repercussió en l’entitat que s’anirà esbrinant en un futur.

Negociacions d’última hora

En un inici, Jaume Roures no figurava entre les persones encarregades de finançar l’aval del nou president del Barça. Tanmateix, quan Jaume Giró va caure de la directiva a última hora, Laporta va haver de treballar a contrarellotge per aconseguir nous suports econòmics. L’ajuda de Roures l’hauria trobat durant la matinada del 15 al 16 de març, quan va trucar diversos empresaris catalans per poder sumar diners a l’aval.

Més informació

Comentaris

  Doctor Strangelove Març 17, 2021 12:16 pm
  Per mi aquest paio és com en Gargamel! Doc.
  Ramon Març 17, 2021 12:36 pm
  Els estatuts són demencials.
  Oc. Març 17, 2021 1:07 pm
  El doctor aquet “estrany” deu pixar bilis cada dia
  odisea Març 17, 2021 1:07 pm
  Pues a ver si se nota,y se hacen respetar,por arbitros Var,comites federacion y liga todos a favor del TRAMPAS.
  Ramon Març 17, 2021 1:23 pm
  Ataquen Laporta per ser independentista i ja més en concret per ser la mena d'independentista que Espanya i la botiflerada més temen. I per tant quedi clar que sóc 100% laportista des dels temps de l'Elefant Blau ençà. Però és demencial que l'aval calgui acreditar-lo... després!
  RAMON A Març 17, 2021 1:33 pm
  La abundancia dona amics.La adversitat els prova
  Ramon Març 17, 2021 1:42 pm
  L'aval és una barbaritat en general. I en aquesta circumstància concreta més encara. Però, establerta la barbaritat, el lògic seria haver-la de garantir d'antuvi. També és demencial que la Gestora no tingui termini fixat per convocar eleccions , que pugui estar-se mig any fent i desfent sense cap legitimitat i ique en canvi ahir hi haguessin corredisses i nervis en la junta votada pel soci perquè un dels directius clau es va tirar enrere. Ara imagina't que no s'hagués signat l'aval: calia tornar al procés d'obtenció de signatures!

Nou comentari