Món Esport
Víctor Valdés tornarà al Barça com a formador de porters de la Masia
  • CA

Víctor Valdés va ser un dels noms de la campanya electoral de Joan Laporta, tanmateix, a finals de març es va desmarcar del seu projecte per desavinences amb el nou president blaugrana, ja que l’exporter volia ser entrenador i no és el que si li oferia. Semblava que els seus camins s’havien separat i que cadascú faria la seva, però segons ha avançat el diari Sport, hi ha tornat a haver un gir inesperat dels esdeveniments.

Valdés hauria acceptat una oferta per convertir-se en un dels formadors dels porters de la Masia i del futbol base del Barça. D’aquesta manera, el mític porter blaugrana s’incorporaria a l’àrea de metodologia del club, un aspecte que vol potenciar Laporta per poder retornar als orígens de l’entitat i de la forma d’entendre el futbol més relacionada amb l’ADN Barça.

Cal recordar que Valdés ja havia tornat al Barça de la mà de Josep Maria Bartomeu ara fa un any i mig. Es va convertir en entrenador del Juvenil A, però aquella etapa va ser desastrosa. L’exporter va rebre crítiques per la seva forma d’entrenar, allunyada dels valors i dels fonaments de la Masia, i en una baralla amb Patrick Kluivert, aleshores director del futbol base, en la qual van estar a punt d’arribar a les mans, va acabar sent acomiadat.



Més notícies
El Camp Nou, buit | Europa Press
Frenada en sec al retorn del públic als estadis
Notícia: Frenada en sec al retorn del públic als estadis
Comparteix
El CSD havia aprovat el pla i estava tot preparat per al pròxim cap de setmana
Coutinho, abans d'un partit de Champions | Europa Press
Sembla mentida, però no ho és: un club anglès, disposat a pagar per fitxar Coutinho
Notícia: Sembla mentida, però no ho és: un club anglès, disposat a pagar per fitxar Coutinho
Comparteix
Un vell amic del Barça en matèria de traspassos tornaria a salvar el club blaugrana

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa