Frenada en sec al retorn del públic als estadis

El CSD havia aprovat el pla i estava tot preparat per al pròxim cap de setmana

Nova incongruència en la gestió de la pandèmia del coronavirus. Després que el Consell Superior de l’Esport hagués donat llum verda al retorn del públic als estadis professionals de futbol i bàsquet i que els clubs ja ho tinguessin tot preparat per al cap de setmana del 8-9 de maig, el mateix govern estatal ha fet marxa enrere des dels Ministeris de Sanitat i Cultura i Esports.

La Cadena SER ha avançat que la ministra de Sanitat, Carolina Darias, no ha donat el vistiplau als protocols i propostes de LaLiga, el CSD i els clubs i ha decidit frenar aquest pas cap a la normalitat. Les claus es trobarien en les diferències de dades epidemiològiques entre comunitats autònomes i en la negativa del govern basc a acceptar aquesta mesura impulsada pel CSD.

D’altra banda, José Manuel Rodríguez Uribes, ministre de Cultura i Esports, ha assegurat que “de moment no hi haurà públic als estadis”. I ha explicat quines condicions s’hauran de donar perquè això sigui possible: “Quan hi hagi garanties sanitàries i seguretat, hi haurà públic. És un criteri sanitari, no un criteri esportiu”. Per tant, fins a la temporada vinent res, a no ser que hi torni a haver un canvi dràstic dels fets.

Més informació

Comentaris

    miquel puigpelat Maig 1, 2021 10:26 am
    Que el Madrid encara no ha acabat l'estadi!!!!!!!! L'altre solució, és jugar futbol en places de "toros", que allà sí que pot entrar públic.

Nou comentari