Món Esport
Sembla mentida, però no ho és: un club anglès, disposat a pagar per fitxar Coutinho
  • CA

Després de la derrota contra el Granada al Camp Nou, ha estat el diari anglès The Sun el primer a revelar una bona notícia al barcelonisme. Segons explica el mitjà britànic, l’Everton estaria disposat a fitxar Philippe Coutinho aquest estiu. El club de Liverpool podria arribar a pagar fins a 40 milions d’euros pel brasiler, un preu que, per molt que estigui molt per sota del que va abonar el Barça als seus veïns vermells ara fa tres anys, no deixa de ser tot un regal per un futbolista que no té cap mena de recorregut al Camp Nou.

Cal recordar que l’Everton va ser el club que va salvar el Barça l’estiu del 2018, quan va fitxar André Gomes, Lucas Digne i Yerry Mina. Gràcies a aquests traspassos, la junta directiva de Josep Maria Bartomeu va poder tancar l’exercici econòmic sense pèrdues. El rendiment d’aquests futbolistes ha estat prou correcte. Tots ells compten amb minuts al club anglès i Digne és un dels titulars indiscutibles. Potser per això, consideren que és un bon negoci rescatar les joguines trencades del Barça.

El cert és que aquest traspàs seria una bombona d’oxigen importantíssima per a Joan Laporta i la seva junta directiva. A aquests 40 milions d’euros s’hi haurien de sumar els 24 milions de sou que s’estalviarien per temporada (és el tercer jugador més ben pagat del club), i algunes variables que ja no es pagarien al Liverpool, com els 20 milions que cobrarien si Coutinho arriba als 100 partits (ara en porta 90). Per rebaixar massa salarial i per començar a eixugar els comptes de l’entitat, aquesta venda és gairebé prioritària.



Més notícies
Messi, durant un partit del Barça | Europa Press
El Barça torna a viure un malson i deixa escapar mitja Lliga al Camp Nou (1-2)
Notícia: El Barça torna a viure un malson i deixa escapar mitja Lliga al Camp Nou (1-2)
Comparteix
El Granada assalta Barcelona i els blaugranes ja no depenen d'ells mateixos per aconseguir el títol
Sergio Busquets, durant un partit del Barça | FCB
Qui no es consola és perquè no vol
Notícia: Qui no es consola és perquè no vol
Comparteix
El Barça ha retallat nou punts a l'Atlètic de Madrid durant la segona volta

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa