Món Esport
Quan i on veure el València – Barça

El Barça s’enfronta al València aquest diumenge 20 de febrer a Mestalla. L’equip blaugrana està obligat a guanyar si vol tornar a ocupar una de les quatre primeres posicions, que donen accés a la Champions League. Ara mateix, el conjunt de Xavi Hernández està a tres punts del quart lloc que ocupa l’Atlètic de Madrid. Val a dir que el Barça ha disputat dos partits menys que els matalassers fins al moment.

L’equip català tan sols ha guanyat en una de les seves últimes quatre visites a Mestalla en Lliga. Aquesta victòria va tenir lloc la passada temporada quan el Barça es va imposar per 2 a 3 gràcies a un doblet de Leo Messi i un gol d’Antoine Griezmann. Aquest triomf va permetre als culers trencar una ratxa de tres temporades seguides sense sumar els tres punts al feu valencianista en un partit de Lliga.

Xavi Hernández tindrà bastants problemes per decidir l’onze que alinearà davant el València. El tècnic compta amb quatre baixes a la zona defensiva, ja que Piqué i Dani Alves estan sancionats i Umtiti i Lenglet es troben lesionats. Altres jugadors del Barça que tampoc podran jugar a Mestalla per problemes físics són Memphis Depay, Ansu Fati i Sergi Roberto. D’altra banda, la bona notícia per al tècnic blaugrana és que Ronald Araujo sí que s’ha recuperat a temps de disputar aquest duel. L’uruguaià ja ha superat la lesió que va patir al derbi contra l’Espanyol i, per tant, ha entrat a la convocatòria. Amb tot això, l’onze inicial del Barça podria ser el següent: Ter Stegen; Dest, Araujo, Eric García, Jordi Alba; Frenkie de Jong, Busquets, Pedri; Adama Traoré, Aubameyang i Ferran Torres.

El partit que enfrontarà el València Club de Futbol i el Futbol Club Barcelona, corresponent a la jornada 25 de la Lliga Santander, es disputarà avui 20 de febrer a Mestalla a les 16:15h. Aquest enfrontament es podrà veure a través de Movistar LaLiga i, com sempre, també es podrà seguir en directe a través de la pàgina web d’El Món i del compte de Twitter de Món Esport, amb els comentaris de César Santos.



Més notícies
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Joan Laporta podria tancar una altra venda milionària
Notícia: Joan Laporta podria tancar una altra venda milionària
Comparteix
El Mònaco estaria disposat a pagar 20 milions per Segiño Dest
Imatge del Girona - Eibar | SD Eibar
El Girona ensopega a casa contra el líder (0-1)
Notícia: El Girona ensopega a casa contra el líder (0-1)
Comparteix
Els catalans continuen en posicions de play-off d'ascens

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa