Món Esport
El Girona ensopega a casa contra el líder (0-1)

El Girona ha perdut per la mínima a Montilivi contra l’Eibar. El líder de Segona Divisió s’ha imposat gràcies a un solitari gol d’Stoichkov. L’equip de Míchel tan sols ha guanyat un partit dels últims cinc. Tot i això, els gironins continuen en sisena posició i, per tant, en la zona de play-off d’ascens.

L’Eibar ha estat a punt d’avançar-se només començar el partit. Toño ha fet una centrada des de l’esquerra i Quique ha rematat fora per ben poc. Cap dels dos equips ha sortit a especular i ambdós conjunts han buscat la porteria rival des de bon principi. El protagonista de la següent oportunitat ha estat Stuani, que no ha aconseguit rematar entre els tres pals des del cor de l’àrea després d’una centrada de Baena. Els catalans han aconseguit controlar el duel durant uns minuts quan s’acostava el descans i tancar els visitants a la seva àrea. Tot i això, els bascos s’han avançat just abans del final de la primera meitat per mitjà d’una jugada de pilota aturada. Aketxe ha servit una falta lateral amb una bona centrada que ha rematat Stoichkov al fons de la xarxa.

Quique ha fregat el segon de l’Eibar als primers minuts després del descans. El davanter ha culminat una jugada de contraatac enviant la pilota al pal. El Girona ha controlat la possessió des del començament de la segona meitat, però l’Eibar semblava còmode defensant dins la seva pròpia àrea. La primera oportunitat de l’equip de Míchel al segon temps ha arribat al minut 63, quan Stuani ha rematat un pèl desviat a la sortida d’un córner. Seguidament, Arbilla ha estat a punt de sentenciar el partit amb una xut al primer pal després d’un servei de cantonada que ha aconseguit desviar Bernardo. L’Eibar ha desactivat totalment el Girona durant el tram final del partit i ha sumat una victòria que li permet continuar en primera posició. A més, els catalans han rebut la mala notícia de la lesió de Santi Bueno, que ha patit problemes musculars als últims minuts del duel.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del Barça | FC Barcelona
Xavi deixa clar quins són els jugadors que vol al Barça durant molts anys
Notícia: Xavi deixa clar quins són els jugadors que vol al Barça durant molts anys
Comparteix
El tècnic blaugrana s'ha referit també a Ilaix Moriba, que es retrobarà amb els culers a Mestalla
Foto del Barça per commemorar el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia en l'Esport | FC Barcelona
Allau d’insults i crítiques al Barça per defensar el col·lectiu LGTBI
Notícia: Allau d’insults i crítiques al Barça per defensar el col·lectiu LGTBI
Comparteix
El club blaugrana ha honorat el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia a l'esport

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa