Món Esport
Joan Laporta podria tancar una altra venda milionària

El president del Barça, Joan Laporta, ja està treballant juntament amb la direcció esportiva del club per tal de construir el millor equip possible de cara a la temporada vinent. Un dels objectius de l’entitat blaugrana és fer caixa amb aquells jugadors que no estan tenint continuïtat a l’onze del tècnic culer, Xavi Hernández, com és el cas de Sergiño Dest. El lateral dret no ha aconseguit fer-se un lloc com a titular durant aquesta temporada i la seva participació s’ha reduït encara més des de l’arribada de Dani Alves a Barcelona. A més, la seva joventut i el fet d’haver jugat a dos clubs importants d’Europa com el Barça i l’Ajax permeten que sigui un futbolista amb molts pretendents. Un dels equips que segueix de ben a prop el nord-americà és el Mònaco.

El club francès hauria arribat a oferir vint milions al Futbol Club Barcelona pel fitxatge de Sergiño Dest. El diari Sport assegura que representants del Mònaco van viatjar fa uns dies a Barcelona per tal de negociar la incorporació del defensa. El principal motiu pel qual l’equip gal vol incorporar el futbolista culer és perquè el seu lateral dret titular, Djibril Sidibé, acaba contracte el pròxim estiu i no està disposat a seguir al seu actual club.

El conjunt monegasc s’uneix a la llista de pretendents del nord-americà, on també es troben grans clubs europeus com el Bayern de Munic o l’Atlètic de Madrid. Sergiño Dest ja va rebre diverses ofertes per abandonar el Barça al mercat d’hivern. Tot i això, el lateral va decidir quedar-se al club blaugrana per tractar de convèncer Xavi Hernández de les seves capacitats per ser titular al conjunt barcelonista. El cos tècnic estaria molt satisfet amb la professionalitat del defensa segons l’Sport. No obstant això, sembla difícil pensar que el Barça pugui deixar escapar l’oportunitat de fer caixa amb un jugador que no està tenint gaires minuts. Des de l’arribada de Xavi Hernández a la banqueta, Dest tan sols ha estat titular en quatre partits i en tres d’ells no estava disponible Dani Alves, que és fix a l’onze des que va ser inscrit amb el Barça a l’hivern.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del Barça | FC Barcelona
Xavi deixa clar quins són els jugadors que vol al Barça durant molts anys
Notícia: Xavi deixa clar quins són els jugadors que vol al Barça durant molts anys
Comparteix
El tècnic blaugrana s'ha referit també a Ilaix Moriba, que es retrobarà amb els culers a Mestalla
Foto del Barça per commemorar el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia en l'Esport | FC Barcelona
Allau d’insults i crítiques al Barça per defensar el col·lectiu LGTBI
Notícia: Allau d’insults i crítiques al Barça per defensar el col·lectiu LGTBI
Comparteix
El club blaugrana ha honorat el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia a l'esport

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Jomont a febrer 20, 2022 | 11:32
    Jomont febrer 20, 2022 | 11:32
    El Barça es criticat sempre faci el que faci perquè és d'on es i representa el que representa si això u fes una altres que ja sabem tots, serien els més lliberals i tolerants (cosa que ja sabem que no són) així que Lladran donç cavalquem

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa