Freixa: “Laporta encara no ha guanyat, que no enganyin els socis”

El candidat a la presidència del Barça anima els socis a anar a votar

El candidat a la presidència del Barça, Toni Freixa, ha reivindicat les seves possibilitats de guanyar les eleccions. Si bé és cert que hi ha una sensació generalitzada que Joan Laporta serà el vencedor dels comicis, Freixa considera que això es deu a un “marc mental que s’ha creat”. Ha acusat la televisió pública catalana, TV3, la ràdio, Catalunya Ràdio, i l’emissora privada RAC1 de contribuir-hi.

“Laporta encara no ha guanyat”, s’ha queixat, “el soci no el vol una altra vegada”, ha assegurat. D’aquesta manera, Freixa ha fet un cop de puny sobre la taula i ha argumentat per quins motius Laporta no hauria de tornar a ser president: “hi ha un candidat que no va a tots els debats, no perquè no estigui preparat, no perquè no tingui programa, sinó perquè creu que ja ha guanyat, i per donar a entendre que no cal ni anar a votar. Però no és així: animem els socis que vagin a votar perquè el club no caigui en segons quines mans”.

Freixa ha animat els socis a participar d’aquestes eleccions i considera que “menys de 45.000 vots” farien que el club “ho passés malament”. El candidat “continuador” ha aprofitat per recordar que Josep Lluís Núñez va guanyar eleccions quan ningú no s’ho esperava.

Més informació

Nou comentari