Món Esport
Agüero atribueix a la Covid o a la vacunació la seva retirada

Quan acaben de complir-se just dos mesos des que el Kun Agüero anunciés la seva retirada del futbol, el propi protagonista en continua donant voltes. L’argentí va seguir les recomanacions dels metges després que en el partit que enfrontava el Futbol Club Barcelona a l’Alabès, al Camp Nou i el 30 d’octubre de l’any passat, patís una arrítmia. Ara, a través del seu perfil de Twitter, ha contestat una sèrie de preguntes que li han fet els seguidors. I una d’aquestes està relacionada amb el vertader motiu que el Kun creu que ha desencadenat la seva inesperada retirada.

L’exfutbolista del Manchester City en dubta: “No sé quina va ser la causa. Encara ningú va saber què va passar. Podria haver estat la covid-19 o la dosi. La realitat és que no ho sé. Em va passar i ara m’he de cuidar. Però ja tenia alguna cosa abans, i potser hagi activat”. Agüero també s’ha referit a la seva cèlebre amistat amb Leo Messi, recordant que “quan jugàvem a la play l’any 2005 i ens barallàvem, de vegades no ens parlàvem per un dia”. Amb el jugador del Paris Saint-Germain “gaudíem sempre, perquè ens vèiem poc. La realitat és que ens enfadàvem poc. Només quan perdíem, perquè sempre volem guanyar”.

El Kun també ha recordat una curiosa i divertida anècdota amb el Bayern de Munic com a protagonista. Ha explicat que observadors de l’equip bàvar “em van anar a veure un partit contra Estudiants de la Plata [quan jugava a l’Independiente argentí], vaig jugar horrible i els va encantar José Sosa. Van fitxar-lo a ell”. També s’ha sincerat recalcant que els cinc defenses més difícils contra els quals ha jugat són “John Terry, Virgil van Dijk, Sergio Ramos, Carles Puyol i Rio Ferdinand“.

D’altra banda, ha admès que el gol més especial que ha marcat a la Lliga Espanyola és el que va convertir en el seu únic clàssic, en la primera volta de la temporada actual al Camp Nou, ja que “no sabia que després em passaria el que em va passar. Serà especial sempre, encara que vam perdre”. I, en termes de títols, d’entre tots els que ha guanyat amb el Manchester City, l’Atlètic de Madrid o l’Argentina, es queda amb la Copa Amèrica del darrer estiu.



Més notícies
Sadio Mané, futbolista del Liverpool | Europa Press
El Barça es podria endur una estrella del Liverpool
Notícia: El Barça es podria endur una estrella del Liverpool
Comparteix
Sadio Mané voldria canviar d'aires i fitxar pel club blaugrana l'estiu vinent
Erling Haaland, jugador del Borussia Dortmund | Europa Press
L’ídol de Haaland recomana al noruec que fitxi pel Barça
Notícia: L’ídol de Haaland recomana al noruec que fitxi pel Barça
Comparteix
Michu, exfutbolista del Rayo Vallecano, assegura també que al davanter "li agrada Espanya"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa