Món Esport
L’ídol de Haaland recomana al noruec que fitxi pel Barça

Pocs el coneixen com Miguel Pérez Cuesta. En canvi, molts el coneixen com Michu. Amb les seves grans actuacions al Rayo Vallecano la temporada 2011/2012 i al Swansea gal·lès els dos anys posteriors, el davanter Michu va meravellar els aficionats del futbol. I entre aquests, es trobava un adolescent Erling Haaland. El talent noruec va reconèixer fa uns mesos la seva admiració per Michu. De fet, ha arribat a imitar la celebració que feia l’asturià. Això ha provocat que poc a poc l’un i l’altre forgessin una relació força estreta. Per això, Michu és una veu autoritzada per explicar els sentiments de Haaland.

Avui el programa Què t’hi jugues de la Cadena SER ha conversat amb Michu. I un dels temes que han tractat és allò que tothom desitja conèixer. Allò que només el destí sap. Michu ha parlat del que creu que el futur depararà a Haaland, després d’haver passat temps amb el noruec a Alemanya i per tant d’haver conversat amb ell. I ha donat pistes: “M’ha donat la sensació que busca un projecte esportiu que duri molts anys, i m’ha dit que li agrada Espanya”, ha explicat.

També ha recalcat que “Haaland busca un equip molt fort, que pugui competir la Champions. Busca un equip competitiu”. Tot això fa indicar que l’actual futbolista del Borussia Dortmund apunta al Futbol Club Barcelona o al Reial Madrid. Dos equips que disputen la lliga espanyola i que tenen potencial per guanyar la Champions (malgrat que els catalans estiguin en un procés de construcció). Tot i això, Michu ha apuntat que “si Mbappé fitxa per el Madrid, crec que el Barça seria una bona opció”.

Michu, de fet, s’ha referit també a l’actualitat blaugrana. A Xavi Hernández li augura “una gran carrera, amb molt d’èxit”. Creu que “és la persona idònia. El futbol no té memòria i manca de temps, però és això el que necessita ara mateix el Barça i Xavi”. L’ídol de Haaland, doncs, ja està aplanant el camí perquè el noruec aterri al Futbol Club Barcelona i compleixi el somni de Joan Laporta, Mateu Alemany i l’afició a la qual representen.



Més notícies
Erling Haaland, jugador del Borussia Dortmund | Europa Press
L’acord amb Spotify amaga un secret que facilita el fitxatge de Haaland
Notícia: L’acord amb Spotify amaga un secret que facilita el fitxatge de Haaland
Comparteix
El propietari de la plataforma musical sueca, Daniel Ek, està obsessionat amb el jugador noruec
Erling Haaland, jugador del Borussia Dortmund | Europa Press
Laporta confirma l’interès del Barça per Haaland de cara a aquest estiu
Notícia: Laporta confirma l’interès del Barça per Haaland de cara a aquest estiu
Comparteix
"Visc de realitats, però soc un romàntic", ha respost sobre el davanter noruec

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa