Món Esport
El Barça es podria endur una estrella del Liverpool

El Futbol Club Barcelona treballa a la gespa i als despatxos. A baix, Xavi Hernández està començant a perfilar un Barça reconeixible que comença a recuperar bones sensacions i bons resultats. Els quatre fitxatges hivernals han revitalitzat l’equip. Els seus futbolistes demostren tenir cada vegada més harmonia. S’entenen més. I, a dalt, els directius ja treballen en vistes de la temporada vinent. A les possibles incorporacions dels quatre defenses que ha demanat Xavi Hernández a Joan Laporta es podria afegir el fitxatge d’una de les grans estrelles del futbol mundial. El Barça podria fer-se amb els serveis del talentós extrem senegalès del Liverpool, Sadio Mané.

Així ho ha informat Goal. El mitjà ha assegurat que Mané, home indiscutible en l’esquema de Jürgen Klopp, té, des de petit, el somni de jugar a la lliga espanyola. A més, el propi futbolista hauria expressat el desig de fer això realitat als seus agents. En particular, apunta al Barça o al Reial Madrid.

I és que segons el mateix mitjà, Mané aspira a convertir-se en un dels millors futbolistes africans de la història. I això passaria, segons ell mateix, per guanyar una altra gran Lliga i una segona Champions. Cal recordar el sublim palmarès de Mané al Liverpool: en cinc temporades ha guanyat una Premier League, una Lliga de Campions, una Supercopa d’Europa i un Mundial de Clubs.

A més, ha destacat i destaca per tenir un rendiment excel·lent: acumula 107 gols en 245 partits -és a dir, una mitjana de 0,44 gols per matx-. Fins i tot va ser màxim anotador de la Premier League 2018/2019, amb 22 gols (els mateixos que el seu company Mohamed Salah i que l’ara blaugrana Pierre-Emerick Aubameyang). Tot això té molt mèrit tenint en compte que juga en banda i, per tant, més allunyat de la porteria rival que els davanters centre.

Sadio Mané, doncs, buscaria fer història possiblement al Barça, com ja va fer el també africà Samuel Eto’o. Cal recordar que al Reial Madrid ho tindria força difícil, tenint en compte el gran estat de forma del jugador que ocupa a l’equip de Carlo Ancelotti la seva mateixa posició (la d’extrem esquerre), Vinicius Jr. I per a més inri, Kylian Mbappé, un altre extrem, molt probablement aterrarà a Madrid l’estiu vinent. Al Barça, doncs, podria tenir més possibilitats, comptant amb que Ferran Torres i Adama Traoré prefereixen la banda dreta i la incògnita de l’estat físic d’un encara lesionat Ansu Fati que també pot actuar com a davanter centre.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: No volem inadaptats a Can Barça a febrer 15, 2022 | 20:37
    No volem inadaptats a Can Barça febrer 15, 2022 | 20:37
    Doncs que aprofiti i s'apunti a un curs de llengua catalana. Així no serà un altre inadaptat de tants com n'hi ha a Can Barça

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa