Món Esport
Dest es desespera amb Xavi i podria sortir del Barça

El defensa del Barça Sergiño Dest està sent un dels noms propis del mercat d’hivern a l’univers blaugrana. La direcció esportiva culer veu en el lateral dret una oportunitat de fer caixa, ja que és un futbolista de tan sols 21 anys i que ha jugat a dos clubs importants d’Europa com el Barça i l’Ajax. Per tant, es tracta d’un jugador atractiu de cara a altres clubs. Bona prova d’això és que el Barcelona ha rebut diverses ofertes per Dest durant aquest mercat d’hivern.

Un altre dels motius pels quals la direcció esportiva blaugrana valorava la possibilitat de vendre aquest jugador és que no sembla imprescindible per a Xavi Hernández. La posició de Dest, el lateral dret, ha estat ocupada per Dani Alves durant els últims partits. A més, el nord-americà tan sols ha disputat tres partits des de l’arribada del tècnic egarenc. El defensa s’ha perdut alguns duels per problemes físics, però alguns altres no ha jugat per decisió tècnica.

Tot i la seva manca de minuts, el defensa va deixar clar al començament del mercat a la directiva del Barça que no volia marxar perquè el seu somni era triomfar a Barcelona. A més, Xavi Hernández, va assegurar a Dest a finals de desembre que comptava amb ell i que esperava recuperar la seva millor versió. Per tant, el lateral dret estava plenament convençut de la seva continuïtat a l’entitat culer.

No obstant això, aquesta situació podria haver fet un gir de 180 graus. Sergiño Dest no hauria encaixat gens bé que Xavi Hernández el deixés fora de la convocatòria per al partit de la Supercopa contra el Reial Madrid. Aquesta situació faria pensar al defensa que ho tindrà molt difícil per jugar durant la resta de la temporada. Per tant, Dest començaria a veure amb bons ulls la possibilitat de buscar una sortida en aquest mercat d’hivern segons Mundo Deportivo.

Tot i que la marxa del jugador semblava improbable fa uns dies, ara sembla que té bastants possibilitats de produir-se. Dest estaria disposat a salir, no és imprescindible per a Xavi Hernández, la directiva vol fer caixa amb ell i altres clubs estan interessats a incorporar-lo. Tot plegat fa pensar que el nord-americà pot ser un dels protagonistes dels últims dies de mercat.



Més notícies
Ousmane Dembélé, jugador del Barça | FC Barcelona
L’estratosfèrica xifra que demana Dembélé per renovar amb el Barça
Notícia: L’estratosfèrica xifra que demana Dembélé per renovar amb el Barça
Comparteix
El club blaugrana no està disposat a acceptar les pretensions del francès
Joan Laporta, president del Barça | Jordi Borràs
Pluja de crítiques al Barça per ignorar el català
Notícia: Pluja de crítiques al Barça per ignorar el català
Comparteix
El club va publicar una entrevista en castellà tot i que la periodista i el jugador que la protagonitzaven són catalanoparlants

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa